۶۵۱۹۴۳
۵۰۴۰
۵۰۴۰
پ

«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎

تصویر مراحل «شکرپزی» توسط«داوود علیزاده» را نشان می دهد. «داوود علیزاده» کشاورز ۵۸ ساله اهل روستای قاضده شهرستان صومعه سرا در غرب گیلان نزدیک به چهل سال است که به کاشت نیشکر و همچنین تولید شکر سنتی اشتغال دارد.

خبرگزاری ایرنا: صومعه سرا- تصویر مراحل «شکرپزی» توسط«داوود علیزاده» را نشان می دهد. «داوود علیزاده» کشاورز ۵۸ ساله اهل روستای قاضده شهرستان صومعه سرا در غرب گیلان نزدیک به چهل سال است که به کاشت نیشکر و همچنین تولید شکر سنتی اشتغال دارد.
به گفته وی تمامی اهالی این روستا نیشکر کار هستند و کارگاه تولید شکر سنتی دارند. علیزاده می گوید: پس از برداشت ساقه نیشکر و آبگیری آن نزدیک به ده ساعت طول می کشد تا شکر سنتی تولید شود که در این مدت مدام باید آن را به هم زد تا به ته دیگ نچسبد.
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎
«شکرپزی» سنتی در صومعه سرا‎
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج