۵۹۸۲۸
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

احتمال محرومیت دهنوی، کریمی و خلیل‌زاده

آتش بس میان پرسپولیس و سپاهان!

دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان شکایت‌های خود از یکدیگر را پس گرفتند.

ایسنا:

دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان شکایت‌های خود از یکدیگر را پس گرفتند.


جمعی از مسئولان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان چهارشنبه شب در جلسه‌ای به بررسی آخرین اتفاقات رخ داده بین خود پرداخته و بر سر شکایت هایی که از یکدیگر و بازیکنان خود انجام داده بودند توافقاتی کردند.

یعقوب کریمی و شجاع خلیل‌زاده بازیکنانی بودند که ابتدا با پرسپولیس قرارداد بستند و از این باشگاه پول هم گرفتند اما در نهایت به سپاهان رفتند. پرسپولیس خواستار بازگشت پولی که به این دو بازیکن داده بود، شد و در آن سو نیز سپاهان پولی که به دهنوی داده بود را از پرسپولیس طلب کرد. این یکی از مواردی بود که دو باشگاه بر سر آن توافق کردند و قرار شد هر باشگاه پول خود را پس بگیرد.

مورد دیگری که در این جلسه بحث شد موضوع شکایت دو باشگاه از یکدیگر و شکایت سپاهان از رویانیان بود. در این رابطه نیز قرار شد هر دو باشگاه شکایت‌های خود را از یکدیگر پس بگیرند.

حسن‌زاده، رئیس کمیته انضباطی که در این نشست حضور داشت خطاب به مسئولان دو باشگاه گفت: اگر هم شما شکایت خود را از این بازیکنان پس بگیرید، کمیته انضباطی رای خود را برای آنها صادر خواهد کرد چرا که این بازیکنان تخلف کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، قرار است کمیته انضباطی به زودی رای خود را درباره شجاع خلیل‌زاده، یعقوب کریمی و قاسم دهنوی اعلام کند. احتمال محرومیت دو، سه جلسه‌ای و جریمه برای این سه بازیکن وجود دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • تهران

    علييييييي داهيييييييييييييييي!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج