جزییات انصراف و اخراج از تحصیل دانشجویان
مدیر کل دانشجویان داخل وزارت علوم نحوه انصراف و تبعات اخراج از تحصیل دانشجویان را تشریح کرد.
محمدحسن یوسفی درباره انصراف از تحصیل دانشجویان دورههای روزانه، گفت: زمانی که دانشجویی با میل و اراده خود و یا به دلیل عدم مراجعه به دانشگاه مشمول انصراف از تحصیل میشود، چنانچه در دورههای آموزش رایگان باشد، باید هزینههایی که دولت برای آن فرد لحاظ کرده را پرداخت کند.
وی درباره میزان این هزینهها، اظهارکرد: میزان شهریهها سالانه، با توجه به متوسط هزینهها در هر سال و نرخ تورم متفاوت است، بنابراین هزینه هر سال در مهرماه به دانشگاهها ابلاغ شده و بر اساس آن دریافت میشود.
به گفته یوسفی میزان این هزینه به مقطع تحصیلی دانشجو نیز بستگی مستقیم دارد.
مدیر کل امور دانشجویان داخل وزارت علوم درباره نحوه بازگشت به تحصیل دانشجویان انصرافی نیز، گفت: در صورتی که فردی کمتر از یک نیمسال پس از انصراف، قصد بازگشت به دانشگاه را داشته باشد، موضوع در دانشگاه قابل بررسی است، اما چنانچه بیش از یک نیمسال تحصیلی از انصراف فرد گذشته باشد، موضوع باید در شورای بررسی موارد خاص بررسی شود.
وی درباره دانشجویان اخراجی نیز، اظهارکرد: کلیه دانشجویان اخراجی پروژههای رایگان نیز چه به دلیل آموزشی و چه انضباطی باید هزینههایی که دانشگاه برای آنها متحمل شده را بپردازند.
یوسفی خاطرنشان کرد: دانشجویانی که اصطلاحا شهریه پرداز هستند، شامل نوبت دوم، پردیس خودگردان و ... به دلیل اینکه شهریه خود را در طول تحصیل پرداخت کردهاند، موظف به پرداخت هزینهای برای انصراف و یا اخراج نیستند.
نظر کاربران
سلام من دانشجوی علمی کاربردی ام میخوام انصراف بدم ترم یکم چقدر از شهریه امو برمیگردونن بهم