روشهای پیشنهادی برای پاسخ به سؤالات کنکور
مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور روشهای پیشنهادی این سازمان برای پاسخگویی به سؤالات کنکور ۹۲ را تشریح کرد.
حسین توکلی مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: با توجه به اینکه آزمون سراسری سال ۹۲ بر اساس برنامه زمانی اعلام شده در صبح و بعدازظهر پنجشنبه ۶، جمعه ۷ و صبح شنبه ۸ تیرماه ۹۲ برگزار خواهد شد، لذا به تمام داوطلبان شرکتکننده در این آزمون اکیدا توصیه میشود در این فرصت باقیمانده منحصرا به مرور مورد یا مواردی که اشکال داشتهاند، پرداخته و سعی کنند در منزل خود نسبت به خودآزمایی برای آمادگی حضور در جلسه آزمون و پاسخگویی به سؤالات و مدیریت زمان بپردازند.
وی افزود: داوطلب میتواند دفترچههای آزمون عمومی و اختصاصی گروه آزمایشی انتخابی از آزمون سال گذشته (کنکور سراسری سال ۹۱) را برای این منظور انتخاب و با رعایت ضوابط نسبت به پاسخگویی به سؤالات اقدام کند. داوطلب میتواند در پایان هر جلسه آزمون شماره سؤال یا سؤالاتی را که پاسخ نداده است، یا اشتباه پاسخ داده است، یادداشت و به یادگیری مطالب مربوط به سؤالات مذکور اقدام کند.
به گفته توکلی، با این روش بدیهی است که داوطلب با اجرای آزمون در هر روز در منزل خود، اعتماد به نفس کافی بدست میآورد و به دور از اضطراب و با آرامش میتواند در جلسه حاضر و به سؤالات پاسخ دهد.
مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به نحوه صحیح پاسخگویی به سؤالات گفت: برای پاسخگویی صحیح به سؤالات میتوان از دو روش پیروی کرد، در روش اول داوطلب باید تصور کند که در دفترچه عمومی منحصرا ۲۵ سؤال وجود دارد و در مهلت مشخص شده باید به سؤالات پاسخ دهد. برای این منظور مثلا داوطلب باید ابتدا متن سؤال شماره یک درس زبان و ادبیات فارسی را به طور دقیق مطالعه و ۴ گزینه پیشنهادی را مطالعه و بررسی و سپس گزینه صحیح یا صحیحترین گزینه را انتخاب و در پاسخنامه و محل مربوط در پاسخنامه درج کند.
وی افزود: بدیهی است در صورتی که داوطلب پاسخ سؤال یا سؤالاتی را از بین درس زبان و ادبیات فارسی نمیداند، میتواند کنار آن سؤال در دفترچه آزمون علامت (*) بگذارد و به سؤال بعدی پاسخ دهد.
توکلی در ادامه گفت: پس از پایان ۲۵ سؤال زبان و ادبیات فارسی داوطلب باید بلافاصله نسبت به پاسخگویی ۲۵ سؤال زبان عربی، ۲۵ سؤال معارف اسلامی و نهایتا ۲۵ سؤال زبان خارجی اقدام کند.
وی افزود: بدیهی است در صورتی که در پاسخگویی به هر یک از سوالات این دروس همانند زبان و ادبیات فارسی اگر پاسخ سؤالی را نمیداند میتواند در دفترچه علامت (*) بگذارد. قاعدتا بعد از پاسخ دادن به آخرین سؤال (سؤال ۱۰۰) به طریق گفته شده اولا داوطلب تا حدود زیادی احساس رضایت از پاسخگویی و آرامش میکند به جهت اینکه توانسته به درصد قابل توجهی از سؤالات پاسخ داده،لذا با انرژی و انگیزه بیشتر در زمان باقیمانده از آزمون عمومی که جمعا ۷۵ دقیقه است به سؤالاتی که پاسخ نداده و علامت (*) زده پاسخ میدهد و چه بسا بتواند به تعداد سؤالات بیشتری جواب دهد.
مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش درباره روش دوم گفت: در این روش داوطلب میخواهد ابتدا به سؤالات درسی که بهتر آموخته و آمادگی بهتری دارد، پاسخ دهد و سپس به دروس دیگر جواب دهد. در این صورت چنین داوطلبی باید دقت کند که پاسخ هر کدام از سؤالات را در پاسخنامه در مقابل ردیف شماره سؤال مربوط درج کند.
وی افزود: بر اساس تجارب به دست آمده برخی از داوطلبان در علامتگذاری از یک ردیف بالاتر اقدام به پاسخگویی میکنند و وقتی به انتها میرسند، میبینند که هنوز یک ردیف خالی است و سوالی برای آن ندارند. بنابراین با توجه به روشهای پیشنهادی خود، استفاده از روش یک را به داوطلبان پیشنهاد میکنیم.
ارسال نظر