اغلب متخصصان توصیه می کنند که هنگام نوشیدن چای از جمله در وعده افطاری در ماه مبارک رمضان، خرما را جایگزین قند یا شکر کنید، خرما دارای قند طبیعی است، این نوع قند به سرعت جذب می شود و در نتیجه بر قند مصنوعی ارحجیت دارد.
خبرگزاری ایرنا: اغلب متخصصان توصیه می کنند که هنگام نوشیدن چای از جمله در وعده افطاری در ماه مبارک رمضان، خرما را جایگزین قند یا شکر کنید، خرما دارای قند طبیعی است، این نوع قند به سرعت جذب می شود و در نتیجه بر قند مصنوعی ارحجیت دارد.
خرما از جایگاه ویژه ای در میان محصولات کشاورزی برخوردار است. خرما دارای فروکتوز، ساکارز، گلوکز، آب، موسیلاژ، مواد آلبومینوئیدی و پکتیکی، ویتامین های A، B، C، D و E و املاحی نظیر روی، منگنز، فسفر، آهن و کلسیم است.
خرما بسیار مغذی و انرژی زا است و مصرف آن در هنگام فعالیت های بدنی، ورزشی، انجام کارهای فکری و ایام روزه داری می تواند مفید باشد. خرما میوه ای بسیار مغذی و مقوی بوده و بهتر است که در برنامه غذایی سالمندان، کودکان و نوجوانان در حال رشد، وارد شود.
خرما دارای قند فراوانی است و خاصیت گرم دارد. لذا افراد گرم مزاج یا افرادی که بیماری های قندی دارند، باید در خوردن آن احتیاط کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
خرما خاصیتش از قند و شکر بیشتره
زیاد به مغزت فشار نیار میسوزه