دارچین و کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی
محققان دریافتند با مصرف دارچین خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کاهش مییابد.
خبرگزاری ایسنا: محققان دریافتند با مصرف دارچین خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کاهش مییابد.
مطالعات محققان نشان داده است مصرف دارچین میتواند اثر یک رژیم غذایی با چربی بالا و خطر آسیبهای قلبی و عروقی را کاهش دهد. همچنین فرایند ذخیرهسازی چربی در بدن را کاهش میدهد.
پژوهشگران این آزمایش را بر روی موشها به مدت ۱۲ هفته انجام دادند. این آزمایش مصرف مکمل دارچین به همراه رژیم غذایی پرچرب بود.
محققان اظهار کردند: موشهای مورد آزمایش که دارچین مصرف کرده بودند، ذخیره چربی کمتری داشتند و بیشتر مولکولهای آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی که از بدن محافظت میکنند در آنها فعال شده بود.
آنها افزودند: نتایج بررسیها نشان داده دارچین ممکن است خطر ابتلا به آسیبهای قلبی و عروقی حاصل از مصرف رژیم غذایی با چربی بالا را با فعالسازی آنتیاکسیدانهای بدن و سیستمهای ضد التهابی کاهش دهد و روند ذخیرهسازی چربی را هم آهسته کند.
ارسال نظر