۵۲۸۵۷۸
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

دارچین و کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی

محققان دریافتند با مصرف دارچین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کاهش می‌یابد.

خبرگزاری ایسنا: محققان دریافتند با مصرف دارچین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کاهش می‌یابد.

مطالعات محققان نشان داده است مصرف دارچین می‌تواند اثر یک رژیم غذایی با چربی بالا و خطر آسیب‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد. همچنین فرایند ذخیره‌سازی چربی در بدن را کاهش می‌دهد.

پژوهشگران این آزمایش را بر روی موش‌ها به مدت ۱۲ هفته انجام دادند. این آزمایش مصرف مکمل دارچین به همراه رژیم غذایی پرچرب بود.

محققان اظهار کردند: موش‌های مورد آزمایش که دارچین مصرف کرده بودند، ذخیره چربی کمتری داشتند و بیشتر مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی که از بدن محافظت می‌کنند در آنها فعال شده بود.

آنها افزودند: نتایج بررسی‌ها نشان داده دارچین ممکن است خطر ابتلا به آسیب‌های قلبی و عروقی حاصل از مصرف رژیم غذایی با چربی بالا را با فعال‌سازی آنتی‌اکسیدان‌های بدن و سیستم‌های ضد التهابی کاهش دهد و روند ذخیره‌سازی چربی را هم آهسته کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج