۵۲۸۳۷
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

جنگ لفظی خونین بین بایرن و دورتموند

رقابت دورتموند و بایرن تنها یک دوئل بین جنوب و غرب آلمان یا بین غول ها و ماهی های کوچک نیست. این مواجهه آرمان هاست. مفهومی است که رئیس بایرن مونیخ آن را در حرف هایش در سپتامبر ۲۰۱۲ در مورد قیاس بین این دو باشگاه فراموش نمی کندو به زبان می آورد

جنگ لفظی خونین بین بایرن و دورتموند

روزنامه تماشا: بازی بورسیا دورتموند و بایرن مونیخ در فینال لیگ قهرمانان بازی پنجم بین دو تیم در فصل 2013-2012 است. 16 سال پیش دورتموند تلاش کرد که جام قهرمانی بوندس لیگا را از بایرن با خرج های هنگفت بگیرد و دو عنوان قهرمانی بوندس لیگا را به دست آورد و تی کاری کرد که بایرن 20 سال نتوانسته بود انجام دهد.

آنها لیگ قهرمانان سال 1997 را هم فتح کردند. تیم منطقه روهر آلمان مقادیر زیادی پرداخت تا برخی از ستاره های مشهور آلمان مانندآندریاس مولر، یورگن کوهلر و استفان رویرو را همراه با چند بازیکن تراز اول بین المللی مانند پائولو سوسا، خولیو سزار و بعدتر مارسیو آموروسو را به خدمت بگیرد تا تیمی بسازد که توان رقابت با رقبایش را داشته باشد.

تا سال 2003 برنامه آنها خوب پیش رفت اما در این سال بود که حقوق های هنگفت آنها گریبانشان را گرفت و آنها مجبور شدند که قرضی 2 میلیون دلاری از بایرن بگیرند تا دستمزد بازیکنانشان را بپردازند.

به گزارش گل انگلیسی مدیر روابط عمومی این باشگاه مایکل میر در سال 2001 ادعا کرد: «بوروسیا دورتموند در وضعیت بهتری از بایرن است.» اما دو سال بعد این دیگر درست نبود.

در این زمان دورتموند در آستانه ورشکستگی بود و از انحلال باشگاه با خوش شانسی نجات پیدا کرد. آنها گیر افتادند و باید دوباره با حرکت تدریجی کار بیشتری برای رسیدن به سطح اول در بوندس لیگا می کردند.

جنگ لفظی خونین بین بایرن و دورتموند

رقابت دورتموند و بایرن تنها یک دوئل بین جنوب و غرب آلمان یا بین غول ها و ماهی های کوچک نیست. این مواجهه آرمان هاست. مفهومی است که رئیس بایرن مونیخ آن را در حرف هایش در سپتامبر ۲۰۱۲ در مورد قیاس بین این دو باشگاه فراموش نمی کندو به زبان می آورد: «دورتموند تیمی منطقه است اما بایرن بازیکنان جهانی دارد.» البته زیاد طول نکشید که قهرمانان بوندس لیگا پاسخ او را بدهند: بیشتر دوست خواهم داشت که می توانستیم به آنچه ما در سال های اخیر به دست آورده ایم کمی احترام بگذاریم. حرف های آنها آشکارا خیلی دور از این است.» این را رئیس دورتموند یواخیم واتسکه می گوید.

بنابراین تنها چند ماه بعد «تیم محلی» در بزرگترین جام باشگاهی دنیا «بازیکنانی جهانی» داشت. یکی از مردان کلیدی در مسابقات آنها متس هوملس که در سابنر اشتراس رشد کرده بود گفت که «حتی لعنت هم به بایرن نمی فرستد.» بایرنی که باشگاه قبلی او بود و تاکید کرد که «همه ارتباطش» با آنها را قطع کرده است.

درحالی که بایرن از نظر اقتصادی کیلومترها جلوتر از دورتموند بود، این تیم زردپوش است که دو قهرمانی از سه قهرمانی سال های اخیر بوندس لیگا را به دست آورده است و زمانی که آنها بر غول های باواریایی چیره شدند همه را شوکه کردند.

پیروزی یک - صفر در نیمه نهایی جام حذفی برای یوپ هاینکس در فوریه امسال اولین پیروزی مهم بایرن در سه سال گذشته در برابر مردان یورگن کلوپ بود. در خیزش مجدد این تیم در این بازی، سرمربی سابق ماینتس در اینکه برنامه بازی رقیب آنها چگونه است هیچ شکی نداشت. او گفت: «بایرن شبیه چین در صنعت است. آنها نگاه می کنند که دیگران چه کار می کنند، آن را کپی می کنند و بعد بیشتر از دیگران از همان راه پول درمی آورند.»
حرف زدن درباره چین جوابی به کنایه های هوینس بود. او ادعا کرده بود که: «اگر در خیابانی در پکن قدم بزنید و از مردم بخواهید نام یک باشگاه آلمانی را بگویند آنها همیشه می گویند بایرن و نه دورتموند.» کلوپ پاسخ دیگری هم داشت: «من نمی دانم مردم در چین در ناخودآگاهشان در مورود بوروسیا دورتموند به عنوان یک باشگاه فوتبال چطور فکر می کنند. فکر نمی کنم مهم باشد.»

کس دیگری هم هست که ببیند طرفداران فوتبال زمانی که فینال لیگ قهرمانان را تماشا می کنند چطور فکر می کنند. هافبک دورتموند کوین گروسکروتز برای نمونه فکر نمی کند که طرفداران آلیانز آرنا چندان هم وفادار باشند. او در 2012 گفت: «فضای متفاوت و بی سر و صداتری در آنجا هست. در میان طرفداران بایرن، موفقیت زیادی وجود دارد. من آنها را اینگونه می نامم.»

اینکه گروسکروتز حتی در بازی ومبلی حاضر باشد بستگی به آمادگی ستاره آینده بایرن، ماریو گوتزه دارد که فروش او به غول های جنوبی مشاجرات دو تیم را بیشتر هم کرد. واتسکه مدت کوتاهی بعد از انتقال گوتزه گفت: «در مورد گوتزه، همه چیز قانونی بود اما مشخصا از شیوه خریدن او خوشحال نیستم. بایرن از همان الگوی همیشگی برای به دست آوردن موفقیت استفاده کرد. تضعیف رقبا بخشی از استراتژی آنهاست.»

گفته هایی که به این اشاره داشت که چگونه باواریایی ها در تماس با دورتموند در توافق با این باشگاه برای به خدمت گرفتن بازیکن شکست خوردند و از شرط آزاد کردن این بازیکن در قراردادش استفاده کردند. کلوپ که تایید کرد بعد از خبر این انتقال نمی توانسته حرف بزند. اضافه کرد: «برخی نمی خواهند ما موفق باشیم اما ما هر کاری می کنیم که نگذاریم این اتفاق بیفتد.»

بنابراین برای دورتموند جدال روز شنبه جدالی انتقامی برای انتقال گوتزه خواهد بود. برای بایرن این بازی به معنای تصدیقی دوباره بر تسلط آنها بر آلمان است. فیلیپ لام کاپیتان بایرن بعد از شکست سنگین بایرن در فینال جام حذفی سال گذشته گفت: «ما تیم بهتری بودیم اما سختا است که این را بگوییم زمانی که 5-2 شکست می خوریم.»

بایرن همچنین به صورت آشکارا توسط کلوپ آزار داده شد. کسی که شرفش را برای شکست بایرن شرط بسته بود و بنابراین آنها از پپ گواردیولا سرمربی آینده خود در نیمه نهایی لیگ قهرمانان برابر بارسا از سرمربی سابق این تیم کمک خواستند. کارل هاینس رومینیگه بعد از این بازی به صحبت های کلوپ واکنش نشان داد: «شرف کلوپ برای همیشه در موزه بایرن می ماند.» هرچه که در مسابقه شنبه اتفاق بیفتد حتما باید منتظر عواقب به یادماندنی آن بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج