سارقان با موبایل حساب بانکی خالي می کنند
سرپرست پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ايلام با تاکيد بر رعايت نکات ايمني در انجام عمليات بانکي با استفاده از موبايل، توصيه کرد کاربران از گذرواژههاي قوي شامل ارقام، علائم و حروف استفاده کنند.
سرگرد علي عباسي ضمن تاکيد بر رعايت نکات ايمني در انجام عملياتهاي بانکي توسط تلفنهمراه، گفت: اخيرا بانکها اقدام به توليد و عرضه نرمافزارهاي مخصوص تلفنهاي همراه کردهاند.
وي با طرح اين سوال که اگر تلفنهمراه به سرقت رود، آيا سارق ميتواند از تلفن همراه شما براي خاليکردن حساب بانکي استفاده کند؟ گفت: با توجه به اينکه تمايل به استفاده از نرمافزارهاي بانکداري رشد بسيار سريع داشته، رعايت نکات امنيتي و اقدامات احتياطي براي پيشگيري از کلاهبرداري بانکي لازم و ضروري است.
عباسي با بيان اينکه رعايت نکات بسيار ساده توسط استفادهکنندگان از اين نرمافزارها ميتواند راه را بر هر گونه سوءاستفاده و سرقت ببندد، گفت: محرمانه نگهداشتن گذرواژهها، اطلاعات شخصي و حتي شماره حسابهاي بانکي، يکي از سادهترين راههاي عدم سرقت است.
سرپرست پليس فتاي ايلام با بيان اينکه گذرواژه و شماره رمز عبور شخصي و حتي پاسخهاي مربوط به سوالات محرمانه نرمافزار يا شماره حسابهاي بانکيتان را در دستگاه خود ذخيره نکنيد، گفت: حتيالامکان از گذرواژههاي قوي که شامل ارقام، علائم و حروف است، استفاده کنيد.
وي به کاربران توصيه کرد که به پيامهاي متنياي که شماره حساب بانکي را طلب ميکنند، پاسخ ندهند گفت: بانک شما هرگز با ارسال پيام متني با شما ارتباط برقرار نخواهد کرد و مطمئن باشيد که هر پيام ناخواسته و ناآشنا بدين مضمون به قصد کلاهبرداري از شما ارسال شده است.
عباسي با بيان اينکه تلفنهمراه خود را به گونهاي تنظيم کنيد که زماني دستگاه روشن ميشود، از کاربر گذرواژه بخواهد، گفت: هيچگاه دستگاه خود را به گونهاي تنظيم نکنيد که به صورت خودکار با حساب بانکي شما ارتباط برقرار کند.
سرپرست پليس فتاي ايلام از مهمترين اقدامات در هنگام انجام عمليات بانکي با استفاده از تلفنهمراه را نصب نرمافزارهاي ضدويروس عنوان کرد و گفت: براي تضمين امنيت انتقال پول الکترونيکي، نصب نرمافزارهاي ضدويروس مفيد خواهد بود و استفادهکنندگان از اين نرمافزارها بايد ضريب ايمني دستگاه خود را افزايش دهند.
ارسال نظر