۵۰۶۳۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

تاثیر حبوبات در کاهش خطر ابتلا به دیابت

نتایج مطالعات انجام گرفته نشان می‌دهد که مصرف زیاد حبوبات می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو تاثیر چشمگیری داشته باشد.

خبرگزاری ایسنا: دیابت نوع دو دغدغه اصلی در حوزه سلامت در سراسر جهان به حساب می‌آید. هر چند محققان اسپانیایی در بررسی جدید خود متوجه شدند مصرف میزان زیادی از حبوبات می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به آن موثر باشد.

حبوبات به عنوان یک گروه غذایی بسیار مغذی هستند و برای سلامت بدن مفید می‌باشند، زیرا حاوی سطح بالایی از ویتامین‌های B. هستند که به بدن کمک می‌کنند بدن از انرژی لازم برخوردار باشد و متابولیسم خود را تنظیم کند.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی، علاوه بر این حبوبات سرشار از فیبر خوراکی و حاوی مواد معدنی از قبیل: کلسیم، منیزیم و پتاسیم هستند. همچنین از دیگر خواص حبوبات این است که با مصرف آن‌ها سطح قند خون به کندی افزایش می‌یابد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    من سالها بجای گوشت از حبوبات استفاده کردم دچار کم خونی شدم واقعا نمیشه بدون مصرف گوشت سالم زندگی
    کرد من تجربه داشتم که جبوبات به تنهای هرگز جایگزین
    گوشت قرمز 100گرم در روز نمیشه منک هنوز دچار کم خونیم بخاطر حذف گوشت در برنامه غذای

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج