تاثیر حبوبات در کاهش خطر ابتلا به دیابت
نتایج مطالعات انجام گرفته نشان میدهد که مصرف زیاد حبوبات میتواند در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو تاثیر چشمگیری داشته باشد.
خبرگزاری ایسنا: دیابت نوع دو دغدغه اصلی در حوزه سلامت در سراسر جهان به حساب میآید. هر چند محققان اسپانیایی در بررسی جدید خود متوجه شدند مصرف میزان زیادی از حبوبات میتواند در کاهش خطر ابتلا به آن موثر باشد.
حبوبات به عنوان یک گروه غذایی بسیار مغذی هستند و برای سلامت بدن مفید میباشند، زیرا حاوی سطح بالایی از ویتامینهای B. هستند که به بدن کمک میکنند بدن از انرژی لازم برخوردار باشد و متابولیسم خود را تنظیم کند.
به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی، علاوه بر این حبوبات سرشار از فیبر خوراکی و حاوی مواد معدنی از قبیل: کلسیم، منیزیم و پتاسیم هستند. همچنین از دیگر خواص حبوبات این است که با مصرف آنها سطح قند خون به کندی افزایش مییابد.
حبوبات به عنوان یک گروه غذایی بسیار مغذی هستند و برای سلامت بدن مفید میباشند، زیرا حاوی سطح بالایی از ویتامینهای B. هستند که به بدن کمک میکنند بدن از انرژی لازم برخوردار باشد و متابولیسم خود را تنظیم کند.
به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی، علاوه بر این حبوبات سرشار از فیبر خوراکی و حاوی مواد معدنی از قبیل: کلسیم، منیزیم و پتاسیم هستند. همچنین از دیگر خواص حبوبات این است که با مصرف آنها سطح قند خون به کندی افزایش مییابد.
پ
نظر کاربران
من سالها بجای گوشت از حبوبات استفاده کردم دچار کم خونی شدم واقعا نمیشه بدون مصرف گوشت سالم زندگی
کرد من تجربه داشتم که جبوبات به تنهای هرگز جایگزین
گوشت قرمز 100گرم در روز نمیشه منک هنوز دچار کم خونیم بخاطر حذف گوشت در برنامه غذای