۴۸۵۷۹۶
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

اثرات پایدار مسمومیت غذایی بر DNA

محققان دانشگاه کرنل در ایالت نیویورک آمریکا دریافتند باکتری موسوم به سالمونلا که یکی از عوامل اصلی مسمومیت غذایی است، اثرات پایداری بر سلامت انسان باقی می‌گذارد و حتی موجب آسیب دائمی دی‌ان‌ای می‌شود.

خبرگزاری ایرنا: محققان دانشگاه کرنل در ایالت نیویورک آمریکا دریافتند باکتری موسوم به سالمونلا که یکی از عوامل اصلی مسمومیت غذایی است، اثرات پایداری بر سلامت انسان باقی می‌گذارد و حتی موجب آسیب دائمی دی‌ان‌ای می‌شود.

باکتری سالمونلا تنها در آمریکا هر ساله عامل بیش از یک میلیون مورد بیماری ناشی از مواد غذایی است. اما این باکتری به ندرت باعث مرگ بیماران می‌شود.

در این تحقیقات گونه‌ای از باکتری سالمونلا به نام تیفی مورد آزمایش قرار گرفت که قادر است نوعی سم به نام S-CDT تولید کند که به دی ان ای میزبان خود آسیب می‌زند. محققان سایر انواع سالمونلا را نیز آزمایش کردند و دریافتند آن‌ها نیز قابلیت تولید سم S-CDT را دارند.

محققان با آزمایش تاثیر این سم روی سلول‌های کشت شده انسان در آزمایشگاه، آسیب‌های آشکار به دی ان ای را شناسایی کردند. با وجود این که محققان به درستی نمی‌دانند پیامدهای چنین آسیبی به دی ان ای در بدن انسان چیست، اطمینان دارند که حداقل تاثیر این آسیب‌ها طولانی شدن دوره بهبود بیمار در مسمومیت‌های غذایی بعدی است.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه mBio منتشر شده است
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج