۴۷۳۰۶
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

خبر خوش برای هواداران استقلال

مجیدی به بازی با الهلال می رسد

فرهاد مجیدی که به دلیل مصدومیت بازی هفته گذشته استقلال با الهلال را از دست داده بود برای بازی برگشت مشکلی ندارد.

برترین مجله اینترنتی ایران

تماشا: فرهاد مجیدی که به دلیل مصدومیت بازی هفته گذشته استقلال با الهلال را از دست داده بود برای بازی برگشت مشکلی ندارد. دو سه روز قبل از بازی رفت دو تیم بود که مشخص شد مجیدی به دلیل مصدومیت کمرش نمی تواند به عربستان برود اما او دیروز بدون هیچ مشکلی در تمرینات گروهی تیمش شرکت کرد.

بعد از پایان تمرین هم کادر پزشکی استقلال معایناتی روی او انجام داد. بعد از انجام این آزمایشات مشخص شد که او هیچ دردی در کمرش حس نمی کند و در صورت صلاحدید کادر فنی می تواند در بازی سه شنبه با الهلال به زمین برود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج