سر آشپز مشهور انگلیسی
پای قارچ و پنیر؛ رازهای آشپزی جیمی الیور
رد را به همراه کره تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس شیر را بیفزایید و هم بزنید و باید مواد سفت و غلیظی به دست آید.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم
- آرد:۲۵۰ گرم
- زرده: یک عدد
- کره: ۱۲۵گرم
- نمک: به میزان لازم
- شیر: یک دوم پیمانه
مواد میانی
- قارچ پخته: یک دوم پیمانه
- پنیر گودا: یک دوم پیمانه
- آرد: یک قاشق سوپ خوری
- کره: ۳۰گرم
- شیر: ۵ قاشق سوپ خوری
- ادویه دلخواه،نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهيه:
1 - آرد الک شده را با نمک ترکیب نموده و کره را خرد کنید. با انگشت، آرد و کره را ورز دهید.
2 - سپس زرده تخم مرغ و بعد شیر را کم کم بیفزایید و با آرد مخلوط نمایید تا خمیر لطیفی به دست آید.
3 - حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
4 - آرد را به همراه کره تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس شیر را بیفزایید و هم بزنید و باید مواد سفت و غلیظی به دست آید.
5 - خمیر تارت را در قالب تارت باز نمایید و با چنگال کمی سوراخ نمایید تا پف آن گرفته شود.
6 - بر روی آن از سس سفید مالیده و قارچ و پنیرها را بچینید. سپس از باقی خمیر نوارهایی درآورده و روی پای را طرح دهید. روی کار را با زرده پوشش دهید.
7 - سپس در فر 180 درجه برای مدت 45 دقیقه قرار دهید.
ارسال نظر