۴۵۷۳۵
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

سر آشپز مشهور انگلیسی

پای قارچ و پنیر؛ رازهای آشپزی جیمی الیور

رد را به همراه کره تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس شیر را بیفزایید و هم بزنید و باید مواد سفت و غلیظی به دست آید.

پای قارچ و پنیر؛ رازهای آشپزی جیمی الیور

مجله آشپزی ایده آل :

پای قارچ و پنیر؛ رازهای آشپزی جیمی الیور

مواد لازم

  • آرد:۲۵۰ گرم
  • زرده: یک عدد
  • کره: ۱۲۵گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • شیر: یک دوم پیمانه

مواد میانی

  • قارچ پخته: یک دوم پیمانه
  • پنیر گودا: یک دوم پیمانه
  • آرد: یک قاشق سوپ خوری
  • کره: ۳۰گرم
  • شیر: ۵ قاشق سوپ خوری
  • ادویه دلخواه،‌نمک و ‌فلفل: به میزان لازم

روش تهيه:

1 - آرد الک شده را با نمک ترکیب نموده و کره را خرد کنید. با انگشت، آرد و کره را ورز دهید.

2 - سپس زرده تخم مرغ و بعد شیر را کم کم بیفزایید و با آرد مخلوط نمایید تا خمیر لطیفی به دست آید.

3 - حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

4 - آرد را به همراه کره تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس شیر را بیفزایید و هم بزنید و باید مواد سفت و غلیظی به دست آید.

5 - خمیر تارت را در قالب تارت باز نمایید و با چنگال کمی سوراخ نمایید تا پف آن گرفته شود.

6 - بر روی آن از سس سفید مالیده و قارچ و پنیرها را بچینید. سپس از باقی خمیر نوارهایی درآورده و روی پای را طرح دهید. روی کار را با زرده پوشش دهید.

7 - سپس در فر 180 درجه برای مدت 45 دقیقه قرار دهید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج