با تمدید قرارداد تا پایان فصل آینده
گیگز تا ۴۰ سالگی در منچستر ماندنی شد
ستاره تمام نشدنی تیم فوتبال منچستریونایتد قرارداد خود را برای یک فصل دیگر با این تیم تمدید کرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ رایان گیگز هافبک کهنه کار تیم فوتبال منچستریونایتد قرارداد خود را با این تیم برای یک سال دیگر تمدید کرد تا وارد بیست و سومین فصل حضورش در جمع شیاطین سرخ شود.
این ستاره ولزی در سال ۱۹۸۷ به منچستریونایتد پیوست و اولین بازی رسمی خود را در سال ۱۹۹۰ برای این تیم انجام داد. او که با ۹۳۱ بازی برای یونایتدها با سابقه ترین بازیکن تاریخ این باشگاه به شمار می رود، در این مدت به ۱۲ عنوان قهرمانی لیگ برتر و ۲ قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دست یافته است.
رایان گیگز در واکنش به تمدید قرارداد خود به وب سایت رسمی باشگاه گفت که هنوز به پایان خط نرسیده است: «من احساس خوبی دارم، دوست دارم هنوز هم به فوتبال خود ادامه دهم و مهم تر از هرچیز دیگری، فکر می کنم که هنوز هم می توانم به پیشرفت تیم کمک کنم. منچستریونایتد یک تیم هیجان انگیز برای هر فوتبالیستی است. همه ما در این جا سعی داریم که این فصل را به بهترین شکل ممکن به پایان برسانیم. از سر الکس فرگوسن و تمام کادر فنی تشکر می کنم.»
بدین ترتیب رایان گیگز در سن ۴۰ سالگی هم پیراهن منچستریونایتد را به تن خواهد کرد.
ارسال نظر