سن ابتلا به سرطان روده کاهش یافت
رئیس انجمن کولوپروکتولوژی ایران به نقش تغذیه ناسالم در بروز سرطان روده بزرگ(کولون) اشاره کرد و گفت: متاسفانه نحوه تغذیه ما ایرانی ها در سال های اخیر تغییر یافته و از غذاهای سنتی به سمت غذاهای آماده سوق پیدا کرده است.
وی اظهار کرد: هرچند آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد اما براساس بررسی های مقطعی و شواهد موجود، تعداد مبتلایان به این بیماری درکشور افزایش یافته است.
عزیزی با اشاره به اینکه علت قطعی این سرطان مشخص نیست، بیان کرد: به نظر می رسد که زمینه ارثی و بیماری های التهاب روده ای در بروز این سرطان موثر باشد.
رئیس انجمن کولوپروکتولوژی ایران افزود: سرطان کولون (روده بزرگ) کمی بیشتردرمردان مشاهده شده است.
وی به نقش تغذیه ناسالم در بروز این بیماری اشاره کرد وگفت: نحوه تغذیه ما ایرانی ها درسال های اخیر تغییر یافته و از غذاهای سنتی به سمت غذاهای آماده سوق پیدا کرده است.
عزیزی ادامه داد که در دو دهه پیش کمتر غذاهایی مانند پیتزا و فست فود مشاهده می کردیم و شاید این موضوع هم یکی از دلایل شیوع این بیماری در کشور باشد.
وی به وجود نداشتن آمار دقیق این بیماری اشاره کرد و از مسئولان حوزه بهداشت تقاضا کرد که اقدامات لازم در زمینه جمع آوری اطلاعات بیماران سرطانی روده بزرگ اعم از کشور و استانی به عمل آورند.
دهمین کنگره سالیانه کولوپروکتولوژی و بی اختیاری از امروز ( ۱۲ آبان ماه) با حضور بیش از ۱۲۰ جراح و میهمانانی از کشورهای آلمان، آمریکا و انگلیس در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد آغاز بکار کرد و تا ۱۴ آبان به کار خود ادامه می دهد.
آخرین مباحث علمی روز در حوزه جراحی کولون و رکتوم، لاپاراسکوپی، جراحی هموروئید و روش ایلئوستومی در این کنگره مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
ارسال نظر