کیک الویه
اگر سالاد الویه برایتان تکراری شده است، میتوانید راههای دیگری را برای سرو آن پیدا کنید یا تغییراتی را در طعم آن به وجود آورید.
مجله آشپزی ایده آل : اگر سالاد الویه برایتان تکراری شده است، میتوانید راههای دیگری را برای سرو آن پیدا کنید یا تغییراتی را در طعم آن به وجود آورید. راه د یگر آنست که اندازهها و ابعاد مواد سالاد راتغییر دهید. در این رسپی سعی شده است تا با حداقل هزینه سالادی تا حدی تغییر یافته ارائه شود. نکته جالب این رسپی آنست که مواد ساندویچ به جای داخل آن، روی آن قرار میگیرد، اما با حداقل دردسر سرو و خورده میشود.
مواد لازم:
- نان تست: یک بسته
- سیب زمینی متوسط: 2 عدد، آبپز
- سینه مرغ: یک عدد، آب پز
- خیارشور: 100 گرم، رنده شده
- هویج پخته: یک عدد، رنده شده
- سس مایونز: یک دوم پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
- سیاه دانه: 2 قاشق غذاخوری
روش تهيه:
۱ - دور نانهای تست را با چاقو ببرید. کنارههای آن را برای درست کردن پودر نان کنار گذاشته و نانها را برای مصرف دم دست بگذارید.
۲ - در یک کاسه بزرگ، سیبزمینی را رنده کنید. مرغ را با چاقو ساطوری کرده و همراه آبلیمو، خیارشور و هویج رنده شده در کاسه بریزید.
۳- روی مواد مخلوط شده کمی نمک و فلفل پاشیده و سس را به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب هم بزنید تا همه مواد یکدست و با هم مخلوط شوند.
۴ - یک ظرف گود را کمی چرب کرده و روی آن یک ورق سلفون بکشید، طوری که لبههای آن از ظرف بیرون بزند. سیاهدانه را کف ظرف بپاشید. روی آن مقداری از سالاد ریخته و با پشت قاشق آن را صاف کنید. دو سه ورق از نان تست را روی آن چیده و مجددا روی آن را با سالاد بپوشانید. این کار را ادامه دهید تا همه مواد مصرف شده و تا لبه ظرف بالا بیاید.
۵ - روی ظرف سلفون کشیده و آن را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا شکل بگیرد. پس از این زمان ظرف را در یک بشقاب مسطح برگردانده و سلفون را از روی آن بردارید. کیک الویه را با سبزیجات تزئین کرده وآن را سرو کنید.
نکته:
به جای خیارشور میتوانید از نخود فرنگی آبپز به همراه سبزیجات معطر ساطوری استفاده کنید.
ارسال نظر