بایدها و نبایدهای تغذیه ای در فصل پاییز
با توجه به تغییر فصل ونزدیک شدن به روزهای سرد بهتر است در تغذیه تغییراتی ایجاد شود.
وی افزود: در فصل پاییز به دلیل اینکه به فصل سرما نزدیک می شویم ممکن است افراد دچار بیماریهای متفاوتی از جمله سرماخوردگی و آنفلوآنزا شوند.
این متخصص تغذیه درخصوص پیشگیری از این بیماری ها گفت: بهتر است برای افزایش مقاومت بدن در مقابل این بیماریهای ویروسی مرکباتی مثل پرتقال،لیموشیرین وگریپ فروت به مقدار زیادی مصرف شود.همچنین دریافت مقادیری امگا ۳ مثل ماهی چرب می تواند در مقاومت بدن تاثیر به سزایی داشته باشد.
فرحبخش در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه در زمان تغییر فصل بدن نیازمند انرژی بیشتری است توصیه می کنم ازنان وپنیر و گردو در هنگام صبحانه و مصرف خشکبار و آجیل در طول روز استفاده شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مثل همیشه انجام ورزش به افراد توصیه می شود اما ورزش در هوای سرد به دلیل انقباض عضلات و ایجاد سرما خوردگی در بدن لازم است در یک فضای سربسته و گرم انجام شود.
ارسال نظر