اصلاح استانداردهای آبلیموی طبیعی
کارشناس اداره غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: تهیه پروتکل نمونه برداری از آبلیموی طبیعی جهت بازبینی و تجدید نظر استاندارد ۱۱۷ ویژگی های آب لیمو ترش مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: در این پروتکل مقرر شد از تمامی گونه های لیموترش lime مناطق مختلف ایران مانند جهرم، میناب، رودان و... نمونه برداری شده و در ٢٢ واحد تولیدی محصول آبلیمو ترش تولید و ویژگی های آن در دو اداره کل آزمایشگاه کنترل عذا و دارو و سازمان ملی استاندارد اندازه گیری شود.
تکلو با اشاره به اینکه اندازه گیری ویژگی های آبلیموی حاصله در مرحله دوم از آبلیموی تهیه شده در مرحله قبل در حال انجام می باشد تصریح کرد: به محض پایان یافتن مرحله دوم و اخذ نتایج مربوطه، بررسی و مقایسه نتایج مرحله اول با مرحله دوم، ویژگی های آبلیموی طبیعی از لیمو تازه بازنگری خواهد شد.
نظر کاربران
فکر کنم یه کم دیر به فکر افتادین . ... کارا دوباره به روال عادی بر میگرده و مردم به جای ابلیمو همون ماده شیمیایی رو باز مصرف میکنن. هیچ کجای دنیا صنعت ابلیمو سازی به خرابی و ناسالمی ایران نداره
اسید +آب کاه +فضله مرغ =آبلیمو ی تازه.! کسانی که توی این کارگاه ها کار کردن هیچ موقع آبلیمو که در کارخانه تولید شده نمی خورند!