سالم ترین گوشت با خاصیت مرغ و طعم گوساله
یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت شتر مرغ در گروه گوشتهای قرمز طبقه بندی میشود، که از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است.
وی افزود: گوشت شترمرغ مانند گوشت گاو به رنگ قرمز بوده، ولی تقریباً خصوصیات گوشت مرغ را دارا است، با اینکه طعم و ساختار گوشت شتر مرغ به گوشت گوساله شبیه است. اما دو سوم چربی کمتری نسبت به آن دارد و به دلیل سطح کلسترول پایین و پروتئین و آهن بالا، گوشت این پرنده به عنوان یک جانشین رضایت بخش برای گوشت قرمز است.
به گزارش ایفدونا - این کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به سدیم کم و آهن زیاد در گوشت شتر مرغ و همچنین قابلیت هضم بالایی که دارد مناسب ترین گوشت برای بیماران قلبی و سالمندان و ورزشکاران، جوانان است و بهعنوان منبع غنی اسیدهای چرب امگا-۳ در مصارف روزمره تغذیه انسان و رژیم درمانی در کاهش وزن یا بیماریهای قلبی و عروقی واقع میشود.
نظر کاربران
خیلی خوبه،به جای مرغ از شترمرغ استفاده کنیم.......سلامتی وشادابی