۳۶۰۰۵۲
۱ نظر
۵۰۱۰
۱ نظر
۵۰۱۰
پ

سالم ترین گوشت با خاصیت مرغ و طعم گوساله

یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت شتر مرغ در گروه گوشت‌های قرمز طبقه بندی می‌شود، که از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است.

خبرگزاری تسنیم: آمیان - کارشناس تغذیه اظهار داشت: گوشت شتر مرغ در گروه گوشت‌های قرمز طبقه بندی می‌شود که از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است. به‌طوریکه می‌توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه‌های گوشت قرمز در دسترس است که کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است.

وی افزود: گوشت شترمرغ مانند گوشت گاو به رنگ قرمز بوده، ولی تقریباً خصوصیات گوشت مرغ را دارا است، با اینکه طعم و ساختار گوشت شتر مرغ به گوشت گوساله شبیه است. اما دو سوم چربی کمتری نسبت به آن دارد و به دلیل سطح کلسترول پایین و پروتئین و آهن بالا، گوشت این پرنده به عنوان یک جانشین رضایت بخش برای گوشت قرمز است.

به گزارش ایفدونا - این کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به سدیم کم و آهن زیاد در گوشت شتر مرغ و همچنین قابلیت هضم بالایی که دارد مناسب ترین گوشت برای بیماران قلبی و سالمندان و ورزشکاران، جوانان است و به‌عنوان منبع غنی اسیدهای چرب امگا-۳ در مصارف روزمره تغذیه انسان و رژیم درمانی در کاهش وزن یا بیماریهای قلبی و عروقی واقع می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فروشگاه

    خیلی خوبه،به جای مرغ از شترمرغ استفاده کنیم.......سلامتی وشادابی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج