۳۵۰۹۶
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

در انتخابات فدراسیون فوتبال چه گذشت؟

مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال برای تعیین رئیس سازمان لیگ و نایب رئیس دوم با حاشیه های عجیب و غریب برگزار شد.

در انتخابات فدراسیون فوتبال چه گذشت؟

تماشا: مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال برای تعیین رئیس سازمان لیگ و نایب رئیس دوم با حاشیه های عجیب و غریب برگزار شد.

روز گذشته مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال حدود 5 ماه دیرتر از وعده کفاشیان برگزار شد و در آن غلامرضا بهروان به عنوان نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال و رئیس کمیته مسابقات انتخاب شد.

بعد از انتخابات اسفند ماه گذشته غلامرضا بهراون به عنوان سرپرست سازمان لیگ منصوب شده بود. در آن زمان کفاشیان وعده داده بود که تا سه ماه آینده تکلیف رئیس سازمان لیگ که الان دیگر کمیته مسابقات شده است را مشخص می کند. اتفاقی که تا روزگذشته نیفتاده بود. این جلسه طبق پیش بینی های قبلی با تنش های زیادی همراه بود. قرار بود خبرنگاران از ساعت 11 در جلسه حضور پیدا کنند، با حدود یک ساعت و 15 تاخیر توانستند وارد جلسه شوند.

اولین جنجال: قرائت نامه سازمان بازرسی

در ابتدای جلسه نامه سازمان بازرسی کل کشور قرائت شد و در آن آمده بود که افراد بازنشسته نمی توانند در فدراسیون فوتبال پست داشته باشند. غلامرضا بهروان بازنشسته است و طبق این نامه نمی توانست به عنوان نایب رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شود.

حمید سجادی، معاون وزیر ورزش اعلام کرد که باید طبق قانون عمل شود. او درخواست کرد که مجمع برگزار نشود و فرد دیگری برای نایب رئیسی فدراسیون فوتبال انتخاب شود.

علی کفاشیان هم که هر کاری می کرد تا بهروان به عنوان نایب رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شود در جواب او گفت: «اگر بنا بر بازنشسته بودن باشد، من هم بازنشسته هستم و من هم باید کنار بروم. اگر این انتخابات برگزار نشود، باید فوتبال تعطیل شود.»

بعد از حرف های کفاشیان و اصرار اعضای مجمع قرار شد انتخابات بدون توجه به نامه سازمان بازرسی برگزار شود. سازمان بازرسی در زمان انتخابات فدراسیون فوتبال هم دقیقا همین نامه را به فدراسیون زده بود. البته علی کفاشیان بعد از مجمع اعلام کرد که فدراسیون فوتبال نهاد غیردولتی است و اجرای قانون بازنشسته ها در مورد آن صدق نمی کند.


چرا مدیران از ارائه سند مالی فدراسیون عصبانی شدند؟

یکی از بخش های عجیب جلسه روز گذشته ارائه سند مالی فدراسیون فوتبال بود. مدیران فدراسیون فوتبال در حالی این کار را کردند که معمولا در مجمع سالیانه فدراسیون فوتبال این کار انجام می شود.

درآمد فدراسیون فوتبال تا پایان سال حدود ۶۰ میلیارد پیش بینی شد که بعضی از مدیران لیگ برتری به این موضوع اعتراض کرده بودند. آنها اعتقاد داشتند اگر فدراسیون این همه درآمد دارد چرا هنوز هیچ پولی بابت حق پخش و تبلیغات محیطی به آنها نداده است.

رویانیان یکی از کسانی بود که به این موضوع اعتراض داشت: «گزارش مالی را بدون هیچ برنامه و جدولی به صورت شفاهی می دهند و بدون هیچ مدرکی صحبت می کنند. ما یک ریال ندیدیم و نمی دانیم پول کجاست. حق پخش، حق بلیت فروشی و ... را نگرفته ایم. ساختار و چیدمان درست نیست. فتح الله زاده مدیرعامل یکی از بزرگترین باشگاه های کشور است. فکر نمی کردم همه چیز را صوری ببینم به همین دلیل نشست را ترک کردم.»


چرا سجادی رأی نداد؟

با وجود اینکه حمید سجادی به عنوان معاون وزارت ورزش در جلسه روزگذشته حق رأی داشت، از این کار خودداری کرد تا اختلاف بین وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال بیش از پیش علنی شود. محمد عباسی هم با وجود اینکه در چند وقت اخیر با کفاشیان جلسه داشته، سر تمرینات تیم ملی حاضر شد و بعد از بازی با کره جنوبی هم به بازیکنان 20 میلیون تومان پاداش داد، باز هم به نظر می رسد موافق حضور کفاشیان در فدراسیون نیست و به همین دلیل هم در مجمع حاضر نشد.

شاید دلیل اینکه سجادی در انتخابات رأی نداد هم این باشد که او دوست ندارد برخلاف قانون سازمان بازرسی به بهروان که بازنشسته است رأی دهد و مشکلی برای او درست نشود.


اعضای ناقص هیئت رئیسه

با وجود اینکه حدود سه ماه از انتخابات فدراسیون می گذرد، اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال هنوزکامل نیست. در زمان انتخابات فدراسیون فوتبال، غلامرضا بهروان به عنوان نماینده استان ها در انتخابات شرکت کرده بود. در آن زمان منتقمی به عنوان نایب رئیس دوم معرفی شد که اعضای مجمع به او رأی ندادند.

کفاشیان در آن زمان قول داد که تا دو سه ماه آینده نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال را معرفی کند. حالا با انتخاب بهروان به عنوان نایب رئیس، جای نماینده استان ها در هیئت رئیسه خالی شده است و فعلا فدراسیون فوتبال تصمیمی برای انتخاب این عضو هیئت مدیره ندارد.


نکونام: تراز مالی به من مربوط نیست

«تراز مالی و عملکرد فدراسیون مربوط به مدیران باشگاه ها می شود ومن برای کار دیگری در مجمع دعوت شده بودم.»

جواد نکونام در حالی ادعا می کند که تراز مالی باشگاه ها به مدیران مربوط می شود که به عنوان کاپیتان تیم ملی در این جلسه حضور داشته و طبق قوانین همه چیز در این جلسه به او مربوط می شود.


چرا رویانیان و فتح الله زاده جلسه را ترک کردند؟

پیش از اینکه خبرنگاران اجازه حضور در مجمع پیدا کنند، علی فتح الله زاده، محمد رویانیان و منصور قنبرزاده مدیرعامل نفت تهران به نشانه اعتراض جلسه را ترک کردند. با وجود اینکه فتح الله زاده و رویانیان دلیل ترک جلسه را جای بد در سالن خوانده بودند ولی به نظر می رسید که این اقدام آنها از قبل هماهنگ شده بود.

استقلال و پرسپولیس متعلق به سازمان ورزش هستند وبه نظر می رسد این دو نفر با تصمیم وزارت ورزش جلسه را ترک کرده بودند. این موضوعی است که غلامرضا بهروان هم آن را تایید کرد: «ما که با این دو نفر مشکلی نداریم ولی به هر حال آنها نماینده وزارت ورزش هستند و احتمالا به همین دلیل جلسه را ترک کردند.»

منصور قنبرزاده که جلسه روز گذشته را ترک کرد، همان کسی است که نامه هدایتی را برای برکناری کفاشیان امضا کرده بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج