بستنی سنتی نخورید
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، سالمترین نوع بستنی را بستنیهای مارکدار و کارخانهای عنوان کرد و افزود: افراد بهتر است حتی المقدور از مصرف بستنیهای «سنتی» خودداری کنند.
دکتر سید مصطفی نچواک با بیان اینکه بستنی یک نوع غذاست، گفت: این ماده غذایی حاوی مقادیر زیادی کالری است و به همین علت یک نوع غذا محسوب میشود.
نچواک تصریح کرد: با توجه به میزان بالای کالری بستنی، میزان مصرف آن باید متناسب با شرایط بدنی افراد و میزان وزن و چاقی آنها باشد.
وی به قندو چربی بالای موجود در بستنی اشاره کرد و افزود: قطعا افزایش مصرف بستنی، قند و چربی را بالا میبرد، بنابراین افراد باید با توجه به شرایط بدنی خود از این ماده غذایی استفاده کنند.
این متخصص تغذیه به شیر موجود در بستنی اشاره کرد و افزود: ارزش غذایی بستنی به شیر بکار رفته در آن است که میتواند منبع خوبی برای تامین کلسیم و پروتئین باشد.
نچواک با بیان اینکه بستنی سالم بستنی است که با شیر پاستوریزه تهیه شده باشد، گفت: توصیه ما این است که افراد از بستنیهای کارخانهای که با شیر پاستوریزه تهیه شده استفاده کنند.
مدیرگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: بستنی سنتی از آنجا که با شیر جوشیده شده تهیه شده به هیچ وجه توصیه نمیشود، زیرا تمام مواد مغذی موجود در شیر هنگام جوشیدن از بین میرود و از طرفی بهداشت اینگونه بستنیها هم مسئله حائز اهمیتی است که باید در نظر گرفته شود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه بستنی باید در میان وعدهها مصرف شود، گفت: مصرف بلافاصله بستنی بعد از وعدههای اصلی غذایی با توجه به قند بالای آن، افزایش وزن و چاقی را به دنبال دارد.
نچواک اظهار کرد: مصرف روزانه یک بستنی برای کودکانی که اضافه وزن ندارند بلامانع است و این میزان مصرف بستنی میتواند به تامین کلسیم بدن این کودکان نیز کمک کند.
وی اظهار کرد: در خصوص افرادی که اضافه وزن دارند و تمایل به خوردن بستنی دارند باید گفت بستنی نوعی غذاست و در صورت مصرف آن باید از میزان وعدههای اصلی غذایی کم کنند تا دچار اضافه وزن بیشتر نشوند.
نظر کاربران
اينا معلوم نيست از كجا دكتراشونو ميگيرن!!!
مارک دار باشه 'میدانید چرا?تا مواد نگهدارنده بخورد مردم بدن
ازکجامعلوم واسه تولید بستنی های کارخانه ایی از شیر پاستوریزه استفاده میکنن!!!!
ببخشید فرق شیر جوشیده و شیر پاستوریزه چیه؟
پاسخ ها
تفاوت درمیزان حرارت و مدت حرارتیه که شیر می بینه تا عوامل بیماریزاش ازبین بروند.
خوشمزه ترین بستتی همون سنتیه .
بستنی فقط ابراهیم بستنی خیابون تختی ، حتما امتحان کنید
پالمم داره
تبلیغ برا کارخونه ها
تا روغن پالم بخوریم
اکثر بستن ها روباشیر خشک درست میکنند درضمن میشه آقای دکتر بگن شیر روچه جوری پاستوریزه میکنند بافوت کردن
به حق حرفای نشنیده
دکتر برو دکتر
مدیر گروه تغذیه چقد ... برای کارخونه دارا تبلیغ کنی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
بستنی فقط بستنی سنتی با خامه فراوان این بستنی کلسیم داره آقای دکتر نه اون اسما بستنی های با شیرخشک های تاریخ گذشته کارخونه ای و کلی هم رنگ و یه چیزی به ظاهرا کاکائو پر از قند و روغن حالا بستنی سنتی ضرر داره که فقط شیر طبیعی هست با مقدار کمی صعلب و شکر یا بستنی کارخونه ای با کلی مواد اولیه بی کیفیت و شیمیایی
دکتر جان از این حرفها نزن
چقدر .... که داری تبلیغ میکنی
اگه ... دوباره میگی بستنی با شیرمحلی بهتر
است چونکه مواد نگدارنده نداره برو برو برو بروبروبرو
حرفهای خنده دار نزن اصلا شما کجا مدرک دکتری گرفتی
دانشگاه آزاد نتیجش همینه.راستی دکتر،چقدر بهت پول دادن تبلیغ بستنی پالم دار کارخونه ای رو بکنی؟؟؟
آقای دکتر لطفا سوادتون رو برای فرزندانتون خرج کنید.خانواده سالم ارجهتره.
بخورید بستنی سنتی نوش جونتون .خلایق هر چه لایق .!!!!!!
اينا معلوم نيست از كجا دكتراشونو ميگيرن!!!