دیابتی ها کدام میوه ها را بخورند؟
محققان دریافتند میوههایی با شاخص گلیسمی پایین برای افراد مبتلا به دیابت مناسبتر است.
به گزارش ساینس، مصرف بعضی از میوهها برای افراد مبتلا به دیابت مضر است و افراد دیابتی باید بدانند که چه میوههایی را مصرف کنند.
میوههایی مثل توت فرنگی، سیب، کیوی و پرتقال، شاخص قند خون پایینی دارند و میتوانند سطح قندخون افراد مبتلا به دیابت را کنترل کنند.
بر اساس یافتههای موسسه ملی دیابت و دستگاه گوارش(NIDDK) ، میوه یکی از غذاهای سالم برای افراد مبتلا به دیابت و مصرف آن در رژیم غذایی بسیار مهم است.
کارشناسان اظهار میکنند: افراد مبتلا به دیابت بیشتر از میوههای تازه یا منجمد استفاده و کمتر از میوههای فراوری شده مصرف کنند.
از یافتههای این بررسی که در " Medical News Today " به چاپ رسیده است، نتیجه گرفته میشود افراد مبتلا به دیابت سعی کنند کمتر از آب میوههای آماده و کنسرو میوه استفاده کنند، زیرا شاخص قندخون در این مواد بسیار بالا است.
اکثر میوهها شاخص گلیسمی پایینی دارند. میوههایی مثل سیب، موز، آووکادو، گیلاس، انگور، کیوی، گریپ فروت، شلیل، انواع توتها، آلو، هلو، پرتقال، گلابی و توتفرنگی شاخص گلیسمی کمتر از ۵۵ دارند. گلیسمی میوههایی مثل هندوانه و خرما بالاتر از ۷۰ است و میوههایی مثل انجیر، ملون، آناناس و انبه گلیسمی با شاخص متوسط بین ۵۶ تا ۶۹ دارند.
مصرف پنج وعده میوه و سبزیجات در روز توصیه شده است. یکی از راهکارهای مردم در ایالات متحده پرکردن نیمی از بشقاب با میوه و سبزیجات و نیمی دیگر با پروتئین و غلات است.
نظر کاربران
ماشاالله دیابتی ها کدام میوه را نمیخورند
من خانمم دیابت داره وهمه جور میوه ای هم میخوره ولی نمیدانم چرا قند من بالا نمیره حالا یا میوه ها شیرین نیستند یا من با قند مشکل دارم خانمم هر روز 3قرص قند هم میخوره
میگه میوه ها حالا دیگه قند دارند ما که ندیدیم میگی نه امتحان کنید یک هندوانه را ببرید ببین جه رنگ قرمزی داره هوس میکنی تمامش را بخوری ولی وقتی مزه میکنی میگی صد رحمت به پدر کدو حالا چرا بخاطر کود شیمیایی که جانشین کود حیوانی شده