۳۱۱۴۸۴
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

تکنیک های جدید برای مبارزه با سرطان

بهترین دستاوردهای پزشکی در حوزه درمان بیماری های لاعلاج با بهره بردن از تکنیک های منحصر به فرد منتشر شدند.

خبرگزاری مهر: بهترین دستاوردهای پزشکی در حوزه درمان بیماری های لاعلاج با بهره بردن از تکنیک های منحصر به فرد منتشر شدند.

سال ۹۴ آوردگاه روش های فوق العاده و زنده شدن امید در درمان بعضی از بیماری های لاعلاج بود از این رو تعدادی از بهترین دستاوردهای سال را در این حوزه مرور می کنیم.

در سالی که گذشت محققین دانشگاه Wisconsin آمریکا موفق به تولید تارهای صوتی در محیط آزمایشگاهی شدند که بعنوان یک رویداد مهم پزشکی در جهان شناخته می شود.

در سال ۹۴ محققین دانشگاه Salamanca اسپانیا موفق شدند برای اولین بار در عمل پیوند قفسه سینه از سینه «پروستتیک» سه بعدی چاپ شده استفاده کنند که در نوع خود در جهان بی نظیر بود.

در این سال محققین بریتانیایی اعلام کردند با تجویز دو دارو توانسته‌اند تومورهای سرطان پستان را در برخی از بیماران در عرض ۱۱ روز بسیار کوچک یا از بین ببرند. این دو دارو «لاپاتینیب» و «تراستوزامب» هستند که به هرسپتین شهرت دارند. این داروها پروتئینی را که در بسیاری از موارد سرطان پستان عامل رشد تومور شناخته می‌شوند، هدف می گیرند.

سال ۹۴ محققین دانشگاه «Warwick» انگلیس با انجام آزمایشات متعدد بر روی ۱۸۳ بافت رحمی متوجه شدند در آن دسته از رحم هایی که سلول های بنیادی لایه رحم کمتر است، سقط جنین متعدد بیشتر یه وجود می آید. این دانشمندان اعلام کردند با افزایش سلول های بنیادی لایه رحم می توان به سقط جنین های متوالی در خانم ها پایان داد.

محققین آمریکایی با ارتقاء روش مهندسی سلول های ایمنی، توانستند رکوردی بی سابقه در علم پزشکی و درمان سرطان خون از خود به جای بگذارند.

در سالی که گذشت محققین آمریکایی در تازه ترین دستاورد خود با استفاده از چاپ گر سه بعدی پیشرفته موفق به ساخت گوشی شده که دارای بافت ماهیچه ای و عضلانی است.

محققین دانشگاه «جانز هاپکینز» آمریکا برای اولین بار در جهان توانستند دست مصنوعی که با رشته های عصبی کنترل می شود و همچنین با استخوان دست ترکیب شده است را بسازند. این دست مصنوعی به باقی مانده بافت دست یک بیمار که ۸ سال پیش به دلیل سرطان دست خود را از دست داده بود، متصل شد که از توانایی بالایی در حرکت بر خوردار است.

سال ۹۴ محققین مرکز تحقیقاتی «IFW Dresden» آلمان موفق به ساخت نسل جدیدی از ربات های شتاب دهنده اسپرم در مقیاس میکروسکوبی شده اند که این روش می تواند ناباروی در مردان را به صفر برساند.

برای اولین بار در جهان محققین دانشگاه «راچستر» آمریکا موفق به شناسایی سلول های بنیادی شده اند که قادر به شکل دادن جمجمه هستند و همچنین استخوان صورت را ترمیم می کنند.

در سالی که گذشت محققان مرکز زیست مهندسی و نانو فناوری سنگاپور موفق به ابداع روشی شده اند که با استفاده از DNA می توان به شناسایی و درمان بیماری های عفونی و سرطان پرداخت. در این شیوه با استفاده از نوعی مولکول DNA موسوم به aptamer (پپتید) می توان به درمان سرطان پرداخت.

محققین مرکز باروری «ساوت هامپتون» انگلیس موفق به ابداع شیوه جدیدی در نوع باروری آزمایشگاهی، معروف به «آی وی اف» شده اند که «AneVivio» نام دارد و در این روش سلول های تخمک و اسپرم داخل کپسول سیلیکونی که تقریبا اندازه یک دانه برنج است قرار می گیرد و سپس در رحم مادر مستقر می شود.

در سال ۹۴ محققان مرکز تحقیقات پزشکی «والتر اند الیزا» استرالیا موفق به کشف پروتئینی در بدن با نام Hhex شده اند که موجب فرآیند تکثیر سلول های سرطان خون از نوع لوسمی میلوئید حاد در بدن می شود و با متوقف کردن فعالیت آن می توان از تکثیر این سلول های مرگبار جلوگیری کرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • امین

    امیداورم روزی این بیماری وحشتناک ریشه کن شه
    الهی آمین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج