۲۴۵۸۸
۷ نظر
۵۰۲۵
۷ نظر
۵۰۲۵
پ

راز طول عمر ۱۰۰ ساله‌ ها فاش شد

تحقیقات جدید محققان راز زندگی ۱۰۰ ساله را فاش کرده است، نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد که هرچه اجتماعی تر و خوش بین‌تر باشید بیشتر زندگی می‌کنید.

خبرگزاری مهر: تحقیقات جدید محققان راز زندگی ۱۰۰ ساله را فاش کرده است، نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد که هرچه اجتماعی تر و خوش بین‌تر باشید بیشتر زندگی می‌کنید.

محققان در نتایج تحقیقات جدید خود نشان دادند که ویژگیهای شخصیتی چون اجتماعی بودن، خوش بین بودن، آسان گرفتن امور زندگی، لذت از خنده و فعال بودن در فعالیتهای مختلف می تواند نقش مهمی در طول عمر داشته باشد.

نیر بارزالی از کالج پزشکی آلبرت انیشتین طی بیانیه ای گفت: وقتی کار کردن با افراد صدساله را آغاز کردم فکر کردم که باید زمان طولانی را در مسیر این تحقیق سپری کنیم چرا که آنها افرادی بدخلق هستند، اما وقتی شخصیتهای ۲۴۳ نفر از افرادی را که ۱۰۰ سال سن داشتند را بررسی کردیم به ویژگیهایی رسیدیم که به طور واضح نشان دهنده رویکرد مثبت آنها نسبت به زندگی بود.

این تحقیق بخشی از پروژه طول عمر ژنها در کالج پزشکی آلبرت انیشتین است که دربرگیرنده ۵۰۰ نفر ۹۵ ساله و پیتر و ۷۰۰ نفر از فرزندان آنها است.

در این تحقیق ژن این افراد مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شده است که چرا برخی از آنها از طول عمر برخوردارند و برخی دیگر خیر.

تحقیقات پیشین از این جمعیت سایر علل ژنتیکی از طول عمر این افراد را نشان داده است که در آن میان می توان به مکانیسمهای ترمیم سلولی اشاره کرد. تحقیق دیگری به این نتیجه رسیده است که صدساله ها الزاما از نظر عادات بهداشتی با سایرین تفاوتی ندارد.

این درحالی است که تحقیقات جدید نشان می دهد سطح خجالتی بودن افراد یا رویکردهای باز آنها به تجربیات تازه از مکانیسمهای ژنتیکی نشأت می گیرد که از سوی دیگر بر میزان سلامتی آنها نیز تأثیر گذار است.

از این رو، نیر بارزالی و همکاران وی سنجش کوتاهی از شخصیت این افراد داشتند و در این میان ۲۴۳ نفر از صدساله ها را بررسی کردند، گروهی که متوسط سن آنها ۹۷.۶ سال بود و ۷۵ درصد آنها را زنان تشکیل داده بودند.

نیر بارزالی درباره این گروه گفت: اکثر آنها افرادی اجتماعی، خوش بین و آسان گیر هستند، آنها خنده را بخش مهم زندگی می دانند و سهم مهمی در شبکه های اجتماعی دارند. آنها احساسات خود را آزادانه بیان می کنند.

علاوه بر این موارد در تحقیقی از گروه صدساله ها مشخص شد که این افراد شخصیت عصبی ندارند و در مقایسه با سایر گروه ها بسیار باوجدان و وظیفه شناس هستند.

براساس گزارش دیسکاوری، بارزالی تصریح کرد: برخی از شواهد نشان می دهد که شخصیت می تواند بین سن ۷۰ تا ۱۰۰ سالگی تغییر کند، بنابراین ما نمی دانیم که آیا صدساله هایی که در این تحقیق شرکت کردند در تمام دوران زندگی خود چنین شخصیتی داشته اند یا نه اما نتایج همچنین نشان می دهد ابعاد ژنتیکی شخصیت می تواند نقش مهمی در داشتن طول عمر استثنائی و سلامتی داشته باشد.

نتایج این تحقیق در ماه جاری میلادی در مجله ایجینگ منتشر شد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • mavi

    صد سال عمر کنیم که چی بشه ؟

    بیشتر مردم همین 50 - 60 سالم با سیلی روی خودشون رو سرخ میکنن ):

  • vahid.shz

    are vala rast migi

  • من

    دوست دارم تااون موقع که بتونم روپای خودموایسم ، اگه قراره سربار باشم اصلا به چن روز زنده بودن نمی ارزه

  • وروجك

    موافقم با من.زيادي عمر خوب ني كيفيتش مهمه.

  • اشنا

    زندگی عرضش مهمه نه طولش

  • الهام

    سلام
    شنیدید که توی اسلام تاکید زیادی روی صله رحم شده و گفته شده عمر را طولانی میکنه؟
    این همون اجتماعی بودنه که دانشمندان غربی تازه به این نتیجه رسیدن. صدقه هم مصداق همون کارهای عام المنفعه است مه میگن باعث طول عمر میشه.
    تازه خیلی راههای دیگه توی اسلام واسه طول عمر هست که هنوز دانشمندان کشفش نکردند.

    پاسخ ها

    • alex

      بستگی داره بین اون افراد که میری لذت ببری یا ناراحت بشی اگه ناراحت بشی نه تنها عمرو طولانی نمیکنه بلکه کوتاه هم میکنه واینکه میگی دانشمندهای غربی تازه اینرو فهمیدن درست نیست چون اونها مدت زیادیه که این موضوع رو میدونن قبل از ایرانی ها

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج