۱۸۸۲۷۰
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

۹ شب به بعد آجیل نخورید! ‌

یک کارشناس‌ تغذیه مرکز بهداشت اظهار کرد: مصرف آجیل در ساعات پایانی ‌شب موجب سوء‌هاضمه شده، بنابراین توصیه می‌شود افراد از مصرف آجیل از ساعت ۲۰ و یا ۲۱ شب به بعد خودداری کنند.

خبرگزاری ایسنا: یک کارشناس‌ تغذیه مرکز بهداشت اظهار کرد: مصرف آجیل در ساعات پایانی ‌شب موجب سوء‌هاضمه شده، بنابراین توصیه می‌شود افراد از مصرف آجیل از ساعت ۲۰ و یا ۲۱ شب به بعد خودداری کنند.

نیلوفر حیدری با اشاره به افزایش مصرف ‌آجیل در نوروز و تاکید بر استفاده از آجیل‌های بی‌نمک، اظهار کرد: با توجه به مصرف بالای نمک در جامعه توصیه می‌شود افراد حتما از آجیل‌های بدون ‌نمک استفاده کنند.

حیدری اظهار کرد: حتی مصرف کوتاه‌ مدت آجیل در ایام ‌نوروز چنانچه از نوع شور آن باشد می‌تواند موجب تغییر ذائقه افراد و بویژه کودکان به سمت نمک شود که این امر قطعا تاثیرات منفی از جمله افزایش فشار خون که خود ریشه بسیار از بیماری‌هاست را به دنبال خواهد داشت.

این کارشناس‌ تغذیه، تازگی ‌آجیل را یکی از نکات حائز اهمیت در زمینه مصرف این ماده غذایی عنوان کرد و افزود: آجیل مصرفی نباید براق بوده و علائم کپک‌زدگی در آن دیده شود و بهتر است افراد از خرید آجیل‌هایی که در معرض نورآفتاب بوده‌ نیز اجتناب کنند.

حیدری با اشاره به انرژی‌زایی بالای آجیل، اظهار کرد: هر یک قاشق‌آجیل برابر یک قاشق‌روغن انرژی‌زا‌ست و به همین جهت توصیه می‌شود افراد در زمینه مصرف این ماده‌غذایی زیاده‌روی نکنند.

وی با بیان اینکه آجیل منبع ‌خوب آمگا۳، ویتامین‌ها و آهن است، اظهار کرد:در صورت افزایش مصرف، آجیل می‌تواند اضافه‌وزن و چاقی را به همراه داشته باشد که خود بسیار زیان‌آور است و به همین جهت توصیه می‌شود افراد کنترل‌شده و در حد ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم در روز آجیل مصرف کنند.

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: توصیه ما این است جهت پیشگیری از اضافه‌ وزن با مصرف ‌آجیل، این ماده‌غذایی را جایگزین مصرف روغن و چربی کنند.

حیدری تصریح کرد: بهتر است افراد در ایام ‌نوروز که مصرف آجیل بالا می‌رود، مصرف چربی و روغن را در غذاهای خود پایین بیاورند و از لبنیات کم‌چرب استفاده کرده و مصرف تنقلاتی مانند چیپس و پفک را کنار بگذارند تا بتوانند به راحتی آجیل مصرف کنند.

وی در خصوص زمان مصرف آجیل نیز توصیه کرد: افراد آجیل را بصورت میان‌ وعده مصرف کرده و از مصرف آن بلافاصله بعد از غذا و در ساعات پایانی شب خودداری کنند.

حیدری اظهار کرد: مصرف بلافاصله آجیل بعد از غذا موجب ورود حجم بسیار کالری به بدن شده که این امر چاقی و اضافه‌ وزن را برای افراد به دنبال دارد.

این کارشناس‌ تغذیه اظهار کرد: مصرف آجیل در ساعات پایانی ‌شب نیز موجب سوء‌هاضمه شده، بنابراین توصیه می‌شود افراد از مصرف آجیل از ساعت ۲۰ و یا ۲۱ شب به بعد خودداری کنند.

وی اظهار کرد: بهترین زمان مصرف آجیل استفاده از آن به عنوان یک میان ‌وعده در ساعت ۱۰ صبح یا ۱۷ بعدازظهر است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج