۱۴۱۱۳۹
۱ نظر
۵۰۰۶
۱ نظر
۵۰۰۶
پ

معروف: مشکلی جز خستگی بچه ها نداریم

کاپیتان تیم ملی والیبال گفت: مسابقات جهانی و آسیایی حسابی بازیکنان رو اذیت کرده، امیدواریم با تمام این سختی‌ها دل مردم را شاد کنیم.

خبرگزاری فارس: هفتمین روز از بازی‌های آسیای اینچئون در حالی پیگیری می‌شود که سعید معروف عضو تیم ملی والیبال در صحبت‌های خود اظهار داشت: بازی خوبی بود، ما در اینجا مشکل آنچنانی نداریم. فقط بچه‌ها خسته هستند.

وی در ادامه گفت: نمی‌توانیم زیاد به خودمان فشار وارد کنیم. ان‌شاءالله تا روز دوشنبه هفته آینده که خانواده بچه‌ها به کره می‌آیند از نظر روحی و روانی شرایط تیم بهتر شود.

وی در پایان گفت: مسابقات جهانی و آسیایی حسابی بازیکنان رو اذیت کرده و امیدواریم با تمام این سختی‌ها دل مردم را شاد کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • اریادخت

    تاالان باوجود خستگیتون گل کاشتین
    از همتون ممنونیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج