شاگردان کواچ طلایی میشوند؟
تیم ملی والیبال ایران در بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون به دنبال تنها مدال جامانده آسیایی خود است.
مردان والیبال ایران در دوره قبل در گوانژو با اقتدار فینالیست شدند، اما ناباورانه در بازی فینال مغلوب ژاپنیها شدند تا با کسب مدال نقرهای دیگر جای مدال طلای بازیهای آسیایی در گالری افتخارات والیبال ایران خالی بماند.
امسال نیز درحالی تیم ملی والیبال ایران در این رقابتها به مصاف رقبای آسیایی خود میرود که مربیان سابقش با تیمهایی چون قطر، عربستان و کرهجنوبی همکاری میکنند و ملیپوشان ایران با وجود خستگی زیاد از شرکت در رقابتهای قهرمانی جهان و افتخار آفرینی تحسین برانگیز خود که موجب کسب مقام ششم جهان شد، انگیزه زیادی برای کسب تنها مدال طلای نداشته والیبال ایران دارند.
والیبال ژاپن با ۱۰ مدال شامل هفت مدال طلا، یک نقره و دو برنز پرافتخارترین کشور مسابقات والیبال بازیهای آسیای است. این کشور در ۱۰ دوره این بازیها در رشته ورزشی والیبال بر روی سکو رفته است.
بعد از ژاپن، چین با سه قهرمانی، سه نایب قهرمانی و سه عنوان سومی دومین کشور پرافتخار مسابقات والیبال بازیهای آسیایی است که در ۹ دوره از ۱۶ دوره گذشته این رقابتها بر روی سکو رفته و به مدال رسیده است.
کرهجنوبی میزبان این دوره از رقابتها با کسب سه عنوان قهرمانی و ۶ مدال نقره و یک مدال برنز در رتبه سوم افتخارآفرینی در مسابقات والیبال بازیهای آسیایی قرار دارد که در این دوره نیز تلاش دارد با استفاده از میزبانی و تجربه پارک کیوون به عنوان قهرمانی دست یابد تا از رتبه سوم به دوم افتخارآفرینان این مسابقات نیز صعود کند.
والیبال ایران در برنامههای رشد و توسعه خود چند هدف را برای تیم ملی والیبال ایران تعریف کرده است که یکی از آنان کسب مدال مسابقات والیبال بازیهای آسیایی سال ۲۰۱۴ اینچئون است. به همین دلیل به رغم خستگی تیم ملی والیبال از اردوهای طولانی مدت و حضور در مسابقات لیگ جهانی و قهرمانی جهان، والیبال ایران با بازیکنان اصلی خود در این رقابتها شرکت کرد تا نخستین مدال طلای بازیهای آسیایی را به دست آورد و بر اقتدار خود در والیبال این قاره کهن مهر تایید دیگری بزند.
جدول مدال آوران ادوار گذشته مسابقات والیبال بازیهای آسیا به شرح زیر است:
۱۹۵۸ توکیو: ژاپن - ایران - هند
۱۹۶۲ جاکارتا: ژاپن - هند - پاکستان
۱۹۶۶ بانکوک: ژاپن - کره جنوبی - ایران
۱۹۷۰ بانکوک: ژاپن - کره جنوبی - چین
۱۹۷۴ تهران - ژاپن - کره جنوبی - چین
۱۹۷۸ بانکوک: کره جنوبی- ژاپن - چین
۱۹۸۲دهلی نو: ژاپن - چین - کره جنوبی
۱۹۸۶ سئول: چین - کره جنوبی - هند
۱۹۹۰ پکن: چین - کره جنوبی - ژاپن
۱۹۹۴ هیروشیما: ژاپن - چین - کره جنوبی
۱۹۹۸ بانکوک: چین - کره جنوبی - چین تایپه
۲۰۰۲ بوسان: کره جنوبی - ایران - ژاپن
۲۰۰۶ دوحه: کره جنوبی - چین - عربستان سعودی
۲۰۱۰ گوانگژو: ژاپن - ایران - کره جنوبی
۲۰۱۴ اینچئون: ؟
نظر کاربران
دیگه الان طلانگیریم کی بگیریم ؟