ادویه ای که مسمومیت غذایی را از بین میبرد
پزشکان دانشگاه واشنگتن دریافتند مصرف دارچین میتواند در پیشگیری از بیماریهای ناشی از باکتریهای بیماریزا کمک کننده باشد.
محققان معتقدند استفاده از روغن دارچین در صنایع غذایی می تواند همچون یک آنتی باکتریال طبیعی کاربرد داشته باشد.
«لینا شنگ» یکی از محققان این مطالعه اظهار داشت: در بررسی انجام شده مشاهده کردیم یک گونه از باکتری E.Coli نوعی سم به نام «شیگا» را تولید میکند که استفاده از روغن دارچین قابلیت از بین بردن آنها را دارد.
به گفته «لینا شنگ»، مقدار ناچیزی از این روغن هم مفید خواهد بود به گونهای که ۱۰ قطره از آن در یک لیتر آب می تواند تمامی باکتریهای مرتبط را طی ۲۴ ساعت از بین ببرد.
محققات معتقدند با افزایش مصرف افزودنیهای شیمیایی نیاز به استفاده از افزودنیهای طبیعی بیشتر میشود و لازم است ترکیبهای طبیعی برای کنترل باکتریهای مسمومیت زا مورد استفاده قرار گیرد.
ارسال نظر