۸ سبد تعرفهای برای تلفن همراه و ثابت
سخنگوی شرکت مخابرات ایران از تعریف سبد مکالمه و بسته های تعرفه ای برای منطقی کردن نرخ مکالمات تلفن ثابت و همراه خبر داد و گفت: با این تعرفه ها هم مشترکان هزینه معقولی برای مکالمات می پردازند و هم نظر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که از نرخ مکالمات همراه اول گله داشتند جلب می شود.
محمود واعظی اگرچه بارها بر عادلانه شدن نرخ مکالمات تاکید کرد اما اسفندماه سال ۹۲ به عنوان رئیس کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مصوبه ای را امضا کرد که براساس آن به مخابرات اجازه داده شد تا نرخ مکالمات موبایل را افزایش ، هزینه جابجایی را حذف و نرخ مکالمات تلفن ثابت را نیز با حذف کد بین شهری محاسبه کند.
با گذشت نزدیک به ۳ ماه از اجرای این مصوبه، باردیگر وزیر ارتباطات از نرخ هایی که خود آن را مصوب کرده بود و حدود ۲۰ درصد افزایش قبوض مشترکان را به همراه داشت گلایه کرد و از اپراتور همراه اول خواست نرخ ها را کاهش دهد.
نظر وزیر ارتباطات را جلب می کنیم
داوود زارعیان- سخنگوی شرکت مخابرات ایران در گفتگو با مهر، تاکید کرد که مخابرات در حوزه تلفن همراه قصد کاهش تعرفه های مصوب را ندارد اما با تعریف بسته های تعرفه ای و سبد مکالمات، نظر وزیر ارتباطات را در مورد کاهش تعرفه جلب می کند.
وی با بیان اینکه با تعریف چند سبد مکالمه، قصد داریم هزینه معقول و منطقی برای مشترکانمان تعریف کنیم ادامه داد: این بسته های تعرفه ای به نفع مشترکانی خواهد بود که مکالمات بیشتری دارند؛ برای مثال ممکن است سبد مکالمات شامل مکالمات نامحدود درون شبکه ای و GPRS نامحدود و پیامک محدود باشد که مشترک با فعالسازی این طرح، یک مبلغ مشخصی پرداخت خواهد کرد که از نظر اقتصادی به نفعش خواهد بود.
زارعیان با تاکید براینکه تعرفه مکالمات همراه اول منطقی و مطابق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است تصریح کرد: کاهش تعرفه کار منطقی نیست و اپراتورهایی تعرفه های خود را کاهش می دهند که می خواهند در مقابل رقیب دوام بیاورند.
راهکارهای مخابرات برای کاهش نرخ مکالمات
سخنگوی شرکت مخابرات ایران از تعریف ۸ سبد تعرفه ای برای تلفن همراه و ثابت به عنوان راهکاری برای تامین نظر وزیر خبر داد و گفت: این سبد مکالمات، به عنوان طرح های تشویقی در مرحله کارشناسی قرار دارد و بزودی به مشترکان ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه به طور قطع نظر شخص وزیر ارتباطات، کاهش تعرفه مطلق نبوده است افزود: موضوع این است که مشترکان بتوانند هزینه معقول و منطقی بپردازند.
معاون شرکت مخابرات ایران تاکید کرد: اپراتوری که برای مردم شناخته شده است و اطمینان مشترکانش را به دست آورده با افزایش تعرفه مشتریان خود را از دست نمی دهد.
زارعیان از طرح باندلینگ تلفن ثابت و اینترنت ADSL نیز خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، به زودی خریداران تلفن ثابت می توانند با خرید اینترنت ADSL مخابرات، از پیامک و مکالمه رایگان بر روی تلفن ثابت خود نیز بهره مند شوند.
رایتل و ایرانسل به دنبال جلب نظر وزیر
به گزارش مهر، درپی تذکر شفاهی وزیر ارتباطات به اپراتور همراه اول برای کاهش نرخ مکالمات، دو اپراتور ایرانسل و رایتل نیز درصدد جلب نظر محمود واعظی برآمدند و نرخ مکالمات خود را کاهش دادند.
با تغییر نرخ های ایرانسل، تمامی مشترکین قدیمی سیمکارتهای دائمی این اپراتور و مشترکینی که تا ۳۱ شهریور به جمع مشترکین دائمی بپیوندند، از اول تیرماه، برای تمامی تماس های داخل و خارج شبکه خود در سراسر کشور و حتی تماس با تلفن ثابت، دقیقهای ۴۹۹ ریال برحسب تعرفه پایه ثانیهای می پردازند.
تعرفه تماس خارج شبکه سیم کارت های دائمی ایرانسل پیش از این ۶۲۵ ریال بوده که با اعمال تعرفه جدید به ۴۹۹ ریال به ازای هر دقیقه مکالمه کاهش پیدا کرد که این تعرفه از نرخ تماس بین خطوط تلفن ثابت و همراه نیز ارزانتر خواهد بود.
همچنین در تعرفه جدید مکالمات با سیم کارت رایتل تماس داخل شبکه ۱۰ درصد و تماس خارج شبکه حداکثر ۵ درصد از اول تیرماه کاهش یافت.
براین اساس برای مشترکان دایمی رایتل تعرفه مکالمه درون شبکه از ۵۵۵ ریال به ۴۹۹ ریال کاهش یافته و مکالمه برون شبکه ۶۲۵ ریال ثابت ماند؛ برای مشترکان اعتباری این اپراتور نیز مکالمه درون شبکه از دقیقهای ۶۹۵ ریال به ۶۲۰ ریال و مکالمه برون شبکه از ۸۹۵ ریال به ۸۵۲ ریال کاهش یافت؛ استفاده مشترکین رایتل از سرویس اینترنت تنها در مناطق رومینگ ملی، با تعرفه آزاد و با قیمت ۰.۳۵ ریال به ازای هر کیلوبایت امکان پذیر شد که پیش از این تعرفه اینترنت رایتل ۰.۵ ریال به ازای هر کیلوبایت بود و با تعرفه جدید ۳۰ درصد کاهش یافته است.
ارسال نظر