۱۱۲۸۰۶
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

فالوده شیرازی ثبت ملی شد

با تشکیل جلسه کمیته ملی استاندارد ، استانداردهای فالوده شیراز تصویب شد و این محصول به ثبت ملی رسید.

واحد مرکزی خبر:

با تشکیل جلسه کمیته ملی استاندارد ، استانداردهای فالوده شیراز تصویب شد و این محصول به ثبت ملی رسید.


رهنما مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی فارس امروز گفت : علت تدوین و تصویب استاندارد فالوده در فارس این بود که ریشه تهیه آن در این استان بوده است.

سازمان استاندارد ملی ایران به عنوان تنها مرجع رسمی تعیین ، تدوین و نشر استانداردهای ملی در کشور است که استانداردهای مختلفی را در حوزه های متفاوت با کمک کارشناسان آن سازمان، صاحب نظران مراکز و موسسات علمی ، پژوهشی ، تولیدی و اقتصادی تهیه و تصویب می کند.

فالوده یا پالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر و گلاب تهیه می‌شود.

فالوده شیراز ، یزد وکرمان معروف است.

فالوده شیرازی را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو و یا شربت آلبالو مصرف می‌کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج