۱۰۸۵۲۳
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

«ورون» هم از دنیای فوتبال خداحافظی کرد

خوان سباستین ورون در سن ۳۹ سالگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

خبرگزاری فارس: خوان سباستین ورون در سن ۳۹ سالگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

خوان سباستین ورون ستاره سابق تیم ملی آرژانتین از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. این در حالی است که شب گذشته خاویر زانتی دیگر بازیکن کهنه کار آرژانتینی هم رسما بازنشسته شد.

ورون در سال ۱۹۹۳ فوتبال حرفه ای خود را در باشگاه استودیانتس آغاز کرد. او بعد از حضوری کوتاه مدت در باشگاه بوکا جونیورز به فوتبال ایتالیا رفت و پیراهن تیم‌های سمپدوریا، پارما و لاتزیو را بر تن کرد. ورون در سال ۲۰۰۱ به انگلستان منتقل شد اما نتوانست درخشش همیشگی اش را در منچستر یونایتد و چلسی تکرار کند. او بعد از سپری کردن دو فصل در باشگاه اینتر سرانجام در سال ۲۰۰۶ به استودیانتس برگشت و در همان تیم از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

قرار است ورون به عنوان مدیر ورزشی به فعالیت خود در باشگاه استودیانتس آرژانتین ادامه دهد.

«ورون» هم از دنیای فوتبال خداحافظی کرد

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج