کاپلو: پس از جام ۲۰۱۸ بازنشسته میشوم
فابیو کاپلو اعلام کرد پس از جام جهانی ۲۰۱۸ از دنیای مربیگری خداحافظی میکند.
فابیو کاپلو، سرمربی ایتالیایی روسیه که سابقه هدایت تیمهای همچون میلان، رم و یوونتوس را در کارنامه خود دارد اعلام کرد: پس از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه دیگر مربیگری نخواهد کرد و از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
کاپلو درباره خداحافظیاش از دنیای فوتبال، گفت: به زودی آخرین قراردادم را با فدراسیون فوتبال روسیه امضا میکنم و پس از جام جهانی ۲۰۱۸ دیگر مربیگری نخواهم کرد. این آخرین حضور من روی یک تیم خواهد بود. میخواهم کاری را انجام دهم که آلکس فرگوسن انجام داد. فرگوسن در ۷۲ سالگی از مربیگری خداحافظی کرد و من یک سال زودتر این کار را خواهم کرد.
فابیو کاپلو در دوران مربیگری خود به پنج قهرمانی سری A با میلان و رم رسید و همچنین توانست با میلان یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و یک سوپر کاپ اروپا را طول ۱۷ سال مربیگری خود در فوتبال باشگاهی ایتالیا کسب کند.
ارسال نظر