۱۵۰۵۹۳۷
۶۸۲
۶۸۲
پ

پشت‌پرده عدم حضور سیدجلال در نساجی

مربی سابق پرسپولیس قبل از بازی‌های هفته بیست و ششم لیگ در آستانه حضور در کادرفنی تیم نساجی پیش رفت، اما در آخرین لحظه از این انتقال پشیمان شد و ترجیح داد در شرایط بهتری به فوتبال برگردد.

فرهیختگان: مربی سابق پرسپولیس قبل از بازی‌های هفته بیست و ششم لیگ در آستانه حضور در کادرفنی تیم نساجی پیش رفت، اما در آخرین لحظه از این انتقال پشیمان شد و ترجیح داد در شرایط بهتری به فوتبال برگردد.

سیدجلال+حسینی

در این مورد باخبر شدیم که سیدجلال به دو دلیل حاضر به رفتن به تیم نساجی در این مقطع نشد. اول اینکه از او خواسته بودند به عنوان مربی به کادرفنی نساجی اضافه شود و بعد از بازی با پرسپولیس نیز مسئولیت فنی تیم را به‌طور کامل تا پایان فصل در اختیار گرفته و در صورت ماندن نساجی در لیگ برتر نیز قراردادش به عنوان سرمربی تمدید خواهد شد. اما با توجه به شرایط بحرانی نساجی در جدول مسابقات لیگ، سیدجلال ترجیح داد در شروع کار به عنوان مسئول اول کادرفنی در شرایط بهتری هدایت تیمی را برعهده بگیرد و به نوعی ریسک نکند. از سوی دیگر، او دوست نداشت از همان گام اول مقابل پرسپولیس قرار بگیرد. به هر شکل این ذهنیت برای برخی از هواداران پرسپولیس به وجود آمد که سید چون مدت زیادی در پرسپولیس بوده و با شرایط این تیم آشناست، باشگاه نساجی قبل از بازی با این تیم به سراغ سید رفته تا شانسش را برای امتیاز گرفتن از سرخپوشان افزایش دهد. در هر صورت سیدجلال به دنبال این است که فقط به عنوان سرمربی راهی تیم دیگری شود و تیم را نیز خودش بسته و آماده شروع لیگ کند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج