ارزیابی تریتا پارسی از مذاکرات ایران و آمریکا
تریتا پارسی معاون اندیشکده آمریکایی کوئینسی با انتشار پستی در ایکس به ارزیابی مذاکرات ایران و آمریکا در عمان پرداخت.
خبرآنلاین: تریتا پارسی معاون اندیشکده آمریکایی کوئینسی با انتشار پستی در ایکس به ارزیابی مذاکرات ایران و آمریکا در عمان پرداخت.
تریتا پارسی نوشت: همانطور که پیش بینی شد، هر دو طرف می توانند بگویند که حق با آنها بود. گفتگوها به مدت ۲.۵ ساعت به صورت غیر مستقیم انجام شد و در پایان به طور خلاصه مستقیماً با یکدیگر صحبت کردند.
اگر ایرانی ها در پایان با گفتگوی مستقیم موافقت نمی کردند، اشتباه بزرگ و فرصت از دست رفته بود.
اما گفتگوی مستقیم همچنین نشان می دهد که مذاکرات در اصل سازنده و ثمربخش بوده است.
امیدواریم که مذاکرات هفته آینده مستقیم شود.
این فرآیند خود تقویت کننده است. هرچه مذاکرات مستقیم تر باشد، احتمال موفقیت بیشتر می شود. و هر چه مذاکرات موفقیت آمیزتر باشد، احتمال مذاکره مستقیم بیشتر می شود.
برای ترامپ، او از این که بداند هرگز در دوره بایدن هیچ مذاکره مستقیمی در این سطح بین آمریکا و ایران صورت نگرفته است، لذت خواهد برد.
نظر کاربران
ما هم به مذاکره مستقیم راضی هستیم واقعا مذاکره غیر مستقیم رو درک نمیکنم
باید کاسبان تحریم رو ناکام گذاشت
مذاکره مستقیم فایده اش بیشتره