۱۴۹۷۱۹۶
۱۰۱۹
۱۰۱۹
پ

رسانه فردوسی‌پور: در بازی استقلال جادوگری شد!

رسانه فردوسی‌پور معتقد است که حضور ۷۵ هزار تماشاگران استقلال در ورزشگاه ۷۴ هزار نفری جادوگری فدراسیون فوتبال بود!

برترین‌ها: رسانه فردوسی‌پور معتقد است که حضور ۷۵ هزار تماشاگران استقلال در ورزشگاه ۷۴ هزار نفری جادوگری فدراسیون فوتبال بود!

photo_2025-03-05_00-07-20

 فوتبال 360 نوشت: استقلال در شرایطی در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا به مصاف النصر در ورزشگاه آزادی رفت که رکورد حضور تماشاگران برای سومین‌بار در این لیگ به دست نمایندگان ایران، شکسته شد. پیش از این استقلال یک‌بار در مرحله گروهی این رکورد را ازآن خود کرد و سپس در همان مرحله و در آخرین دیدار، پرسپولیس در جدال با النصر عربستان، رکورد استقلال را شکست. برای بازی پرسپولیس مقابل النصر تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه 70 هزار و 350 نفر اعلام شد که با توجه به خالی بودن صندلی‌های پشت دروازه جنوبی، آن عدد هم غیرواقعی به نظر می‌رسید که پیش از این در گزارشی به آن پرداخته شد.

۷۵ هزار تماشاگر در ورزشگاهی با گنجایش ۷۴ هزارنفر

حالا قسمت عجیب داستان مربوط به بازی استقلال و النصر است که تعداد اعلامی تماشاگران هنوز هم عجیب‌تر از تماشاگران حاضر در دیدار پرسپولیس – النصر است. فارغ از مباحث پیش‌پا افتاده‌ای که بخواهد این گزارش را به سمت مباحث هواداری ببرد، باید با استناد به فکت‌های موجود، این عدد اعلامی مورد بررسی قرار بگیرد. برای بازی استقلال به طور رسمی عنوان شد که تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه 75 هزار و 130 نفر است. این عدد از اساس ایراد دارد چرا که کلا گنجایش ورزشگاه آزادی 74 هزار و 379 نفر است! پس چطور در ورزشگاهی که گنجایش آن 74 هزار نفر است، 75 هزارنفر حضور داشته‌اند؟ آن‌هم در شرایطی که تعداد زیادی از سکو‌ها به دلیل تعمیرات خالی از تماشاگر بوده و تازه طبق عرف، فاصله‌ای هم بین جایگاه تماشاگران زن با جایگاه‌های مجاور ایجاد می‌شود.

حداقل ۱۶ هزار صندلی خالی بود

برای بازی پرسپولیس مقابل النصر، فقط جایگاه جنوبی پشت دروازه خالی بود ولی برای بازی استقلال با نماینده عربستان، علاوه بر جایگاه جنوبی، جایگاه شمالی هم خالی بود. پس به این ترتیب، در مقایسه با دیدار آسیایی قبلی، سکوهای بیشتری در دست تعمیر قرار گرفته بود. حالا برای رسیدن به این تعداد سکوی خالی باید سری به ماه‌ها قبل زد و خبر رسمی فدراسیون فوتبال رو پس از بازسازی در ضلع غربی مورد بررسی قرار داد. اول اینکه افسانه ورزشگاه 100 هزارنفری، سال‌ها و پس از نصب صندلی روی سکوهای سیمانی به پایان رسیده. زمانی که سکوهای ورزشگاه آزادی صندلی شد، گنجایش این ورزشگاه 78 هزار و 400 صندلی شد. البته که این گنجایش، مربوط به قبل از بازسازی ضلع غربی است. پس از این بازسازی، فدراسیون فوتبال ایران به طور رسمی، گنجایش ورزشگاه آزادی را 74 هزار و 379 نفر اعلام کرد.

به این ترتیب، حتی اگر هیچ صندلی در ورزشگاه آزادی برای تماشای بازی خالی نماند، بیش از 74 هزار 379 نفر امکان حضور در ورزشگاه نیست. حالا با احتساب ورود غیرقانونی و فشردگی در طبق بالا، شاید یکی 2 هزار نفر به این فهرست اضافه شود. باوجود این، در دست تعمیر بودن دو ضلع جنوبی و شمالی و از دسترس خارج شدن صندلی‌های این سکوها، نه تنها نمی‌شود بیش از 74 هزارنفر در ورزشگاه حاضر باشند، بلکه دست‌کم 16 هزار صندلی هم از دسترس خارج می شود. حتی اگر پذیرفته شود که فاصله‌ای بین جایگاه زنان با سایر جایگاه‌ها نبوده که هست، 16 هزارصندلی از گنجایش کلی این ورزشگاه که 74 هزارنفر اعلام شده، باید کسر شود. به این ترتیب، روشن است که در خوش‌بینانه‌ترین حالت ممکن فقط 58 هزارنفر امکان حضور در ورزشگاه و تماشای بازی از نزدیک را داشته‌اند. عددی که البته با عدد اعلامی فاصله زیادی دارد و مشخص نیست چه جادوگری از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال ایران انجام شده که بیش از گنجایش ورزشگاه، تماشاگر در آزادی حاضر بوده‌اند. 


 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج