۱۴۹۷۰۷۴
۱۸۴۳
۱۸۴۳
پ

محمد نوازی دستیار اسماعیل کارتال شد!

در اتفاقی جالب، مربی استقلال و سرمربی پرسپولیس ملاقاتی گرم و صمیمانه داشتند.

خبرورزشی: ساعاتی پس از تساوی بدون گل استقلال و النصر در ورزشگاه آزادی، یک ملاقات ویژه بین مربیان سرخابی‌ شکل گرفت. ماجرا از این قرار است محمد نوازی که از فصل گذشته مربی استقلال بود و در این مدت دستیار جواد نکونام، سهراب بختیاری زاده و پیتسو موسیمانه بود، حتی یک بازی هم به عنوان سرمربی موقت روی نیمکت نشست و با آمدن میودراگ بوژوویچ هنوز هم در کادرفنی آبی‌ها حضور دارد. شب گذشته نوازی یک ملاقات گرم و جالب با اسماعیل کارتال داشت؛ سرمربی پرسپولیس که همین چند روز قبل در دربی توانست استقلال را شکست دهد!

378724

کارتال در هتل المپیک اقامت دارد و شب گذشته هم پس از بازگشت کاروان استقلال به هتل پس از پایان بازی با النصر، به کافی شاپ مستقر در لابی آمده بود تا قهوه بخورد. نوازی هم که اصالتا متعلق به شهرستان سراب است و زبان ترکی را به خوبی صحبت می کند، در لابی حضور داشت و طرفین پس از اینکه یکدیگر را رویت کردند، دقایقی باهم هم‌صحبت شدند. هرچند از جزییات مکالمه سرمربی پرسپولیس و مربی استقلال چیز خبر نداریم اما مشخص بود طرفین در خصوص بازی با النصر صحبت می‌کردند و نوازی مانند یک کمک نزدیک به سرمربی که می‌خواهد او را در جریان امور قرار دهد، سبک بازی آبی ها را برای کارتال شرح می داد و مرد ترکیه‌ای هم انگار از تجربیات خودش به او می گفت. برخورد گرم و این دیالوگ داغ نشان می دهد این دو رابطه خوبی با یکدیگر برقرار کرده اند و شاید برای هواداران سرخابی جالب باشد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج