۱۴۹۴۳۲۶
۲۴۸۷
۲۴۸۷
پ

پیولی به داد هافبک مصدوم پرسپولیس رسید

محمد خدابنده‌لو به شکلی دلخراش روی پیست تارتان ورزشگاه آزادی کشیده شد تا پیولی اولین نفر بالای سر او حاضر شود.

ورزش سه: در جریان نبرد پرهیجان پرسپولیس و النصر عربستان در ورزشگاه آزادی، لحظه‌ دلخراشی برای هافبک سرخپوشان رخ داد. ماجرا از آنجا آغاز شد که محمد خدابنده‌لو، هافبک سرخ‌پوشان، در نیمه اول مسابقه به دلیل لغزندگی زمین که حاصل از بارش باران بود در نبرد با بازیکن حریف نزدیک خط تعادل خود را از دست داد و با خروج از محدوده چمن، روی پیست کنار زمین سُر خورد.

photo_2025-02-20_13-43-34

این برخورد ناگهانی باعث آسیب‌دیدگی در دست این بازیکن شد؛ در حالی که توجه همگان به جریان بازی درون زمین معطوف بود، استفانو پیولی، سرمربی سرشناس ایتالیایی النصر، بی‌درنگ به سمت خدابنده‌لو رفت و تلاش کرد با بررسی وضعیت جسمانی‌اش، به او کمک کند.

این واکنش از سرمربی مشهور ایتالیایی در بحبوحه رقابت پرسپولیس و النصر نگاه‌های بسیاری را به خود جلب کرد. به هر حال خدابنده‌لو تا پایان مسابقه در زمین ماند، اما نتوانست روی نتیجه بازی تاثیر بگذارد.

hnrlhmnp9

tirawoe16

هافبک جوان پرسپولیس یک روز پس از بازی و در جریان تمرینات تیم، دچار مصدومیت شد و اکنون حضور این هافبک در بازی حساس پرسپولیس مقابل آلومینیوم اراک، در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج