۱۴۹۴۲۸۲
۵ نظر
۳۵۷۳
۵ نظر
۳۵۷۳
پ

جذب یک تراکتوری توسط درویش، پرسپولیسی‌ها را عصبی کرد

دیروز طی حکمی از سوی رضا درویش، رضا کرمانشاهی داور بازنشسته به‌ عنوان مدیر اجرایی باشگاه پرسپولیس منصوب شد.

برترین‌ها: دیروز طی حکمی از سوی رضا درویش، رضا کرمانشاهی داور بازنشسته به‌ عنوان مدیر اجرایی باشگاه پرسپولیس منصوب شد.

photo_2025-02-20_09-32-59

کرمانشاهی را اهالی فوتبال در ایران به عنوان یک داور باسابقه می‌شناسند که البه مدتی است بازنشسته شده است. نکته جالب این است که کرمانشاهی دو سال قبل در همین روزها به عنوان مدیر اجرایی باشگاه تراکتور منصوب شده بود!

 انتصاب این داور بازنشسته به عنوان مدیر اجرایی باشگاه پرسپولیس با واکنش منفی هواداران این تیم مواجه شده است. علت آن هم مربوط به اتفاقاتی است که در اردیبهشت امسال رخ داد. در آن زمان تراکتور موفق شد ذوب آهن را در جام حذفی و در ضربات پنالتی شکست بدهد. در همان مرحله پرسپولیس در ضربات پنالتی مغلوب آلومینیوم اراک و حذف شد.

فردای آن روز صفحه باشگاه تراکتور در اینستاگرام پستی درباره پیروزی در جام حذفی مقابل ذوب آهن گذاشت. کرمانشاهی که آن روزها مدیر اجرایی تراکتور بود زیر این پست کامنتی با این متن گذاشت: «از این برد شیرین‌تر، باخت پرسپولیس بود!»

حالا فردی که چنین واکنشی را به باخت پرسپولیس نشان داده در این باشگاه یک پست مهم گرفته که قبلا در اختیار حسین بادامکی بود و همین موضوع خشم هواداران این تیم را برانگیخته است و با واکنش منفی آنها مواجه شده است.

کرمانشاهی البته در این باره عذرخواهی کرده و گفته: «من واقعیت قصد بی‌احترامی نداشتم اما بعدا هم فهمیدم اشتباه کردم و اصلا حرف دل من نبود که چنین چیزی را بزنم و واقعا تحت‌ تاثیر قرار داشتم و این حرف اشتباه را زدم که اصلا با شخصیت من در تضاد است و حتی بعدا خودم به آن فکر کردم پرسیدم که چرا این حرف اشتباه را نوشتم. اگر هم کسی از هواداران پرسپولیس ناراحت شده واقعا معذرت خواهی می‌کنم و امیدوارم من را ببخشند. حتی وقتی داور هم بودم به هیچ تیم و بازیکنی بی‌احترامی نمی‌کردم و در نهایت احترام کارم را انجام می‌دادم. الان هم اینجا هستم که تمام قد از پرسپولیس دفاع کنم و اجازه ندهم حق هوادارانش تضییع شود.» 

با این وجود به نظر می‌رسد این عذرخواهی هم از عصبانیت هواداران کم نکرده است. برعکس باعث افزایش انتقادها از رضا درویش شده است و هواداران خواهان برکناری کرمانشاهی و عذرخواهی درویش هم شده‌اند.

حامد در توییتر نوشت: همون تفکر و نگرشی که نتیجه‌اش میشه خروج ترابی و اسماعیلی فر و عبدالکریم حسن و عدم جذب لیموچی و جذب ژوائو و باهویی و پریرا و تمیروف، همون ذهن و همون تفکر میره رضا کرمانشاهی را بعنوان مدیر اجرایی تیم انتخاب میکنه

جمشید به کنایه نوشت: حالا خیلی هم بدبین نباشید شاید کل رضا داره تراکتور را می خره!!!

مثلا بعد کرمانشاهی میره با خداداد و خود زنوزی قرارداد می بنده بیان پرسپولیس

منصور اینانلو با انتشار تصویر زیر عنوان کرد: کوه موش زایید !

قحط الرجاله ؟؟

علی دایی

وحید هاشمیان 

مهدی مهدوی کیا 

محمد محمدی 

خیلی بغض و کینه و بی کفایتی میخواد وقتی اینا رو داری بری بادامکی و کرمانشاهی رو انتخاب کنی 

شایدم زنوزی داره انتخاب میکنه !

20250220_093950

مجید هم با انتشار ویدئو زیر نسبت به این انتصاب واکنش نشان داد: اینم خیر آقای کرمانشاهی که اگر این صحنه مسخره را سوت نمیزد تنها باخت ما در آن لیگ رقم نمی‌خورد

نمیدونم چرا هرچی دشمن قسم خورده هست لینک میشه به پرسپولیس

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

نظر کاربران

  • سرخ ترین

    شک نکنید درووش خیلی وقته که با زنوزی دست به یکی شده تا تراکتور قهرمان بشه چطورسه تفرازبهترین بازیکنان تیم ما بدون هیچ واکنشی ازدرویش رفتند تراکتورمطمئن باشید قضیه بیروهم فیلم بود

  • ایران سربلند

    درویش خائن به تیم پرسپولیس

  • بینام

    لنگی ها چرا دارن خودشون رو پاره میکنن داره پاداش خدمتش به تیم لنگ رو میگیره

  • m 5847

    آقای درویش نباید به ایشان حکم مسئولیت بدهی

  • سیدابراهیم

    ضرردرویش بیشترازمنفعتشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج