۱۴۹۳۴۱۴
۶ نظر
۱۰۶۵
۶ نظر
۱۰۶۵
پ

النصر بدون نیروی هجومی برابر پرسپولیس

روزنامه عربستانی نوشت که تیم فوتبال النصر ریاض بدون نیروی هجومی به مصاف پرسپولیس خواهد رفت.

تسنیم: تیم‌های پرسپولیس و النصر از ساعت ۱۹:۳۰ امشب (دوشنبه) در دور هشتم گروه غرب لیگ نخبگان آسیا در ورزشگاه آزادی تهران برابر هم قرار خواهند گرفت. النصر ۱۶ امتیازی در جدول ۱۲ تیمی این مسابقات سوم است و صعود خود را به مرحله یک‌هشتم نهایی قطعی کرده و پرسپولیس هم با ۶ امتیاز در جایگاه نهم قرار دارد و برای صعود باید از سد حریف عربستانی بگذرد.

1403112523235550832159494

روزنامه عربستانی الریاضیه درباره این بازی نوشت: تیم تحت هدایت استفانو پیولی ایتالیایی بدون نیروی هجومی متشکل از دو مهاجم پرتغالی و کلمبیایی یعنی کریستیانو رونالدو و جان دوران به مصاف پرسپولیس می‌رود. از سویی بنتو ماتئوس، دروازه‌بان برزیلی هم با تصمیم سرمربی النصر برای این بازی استراحت دریافت کرد.

الریاضیه سپس به بررسی نتایج آخرین بازی‌های النصر پیش از ورود به مرحله حذفی در نسخه‌های قبلی لیگ قهرمانان آسیا که امسال با عنوان لیگ نخبگان برگزار می‌شود، پرداخت و نوشت: النصر در هفت بازی قبلی پیش از مراحل حذفی فقط یک بار به پیروزی رسید، چهار بار شکست خورد و دو بازی هم با نتایج تساوی پایان یافت.

بر اساس این گزارش؛ تنها پیروزی النصر در سال 2021 برابر السد قطر رقم خورد. شکست‌های این تیم برابر استقلال ایران در سال 2011، ذوب‌آهن ایران در سال 2016، الدحیل قطر در سال 2015 و العین امارات در سال 2020 بودند. النصر در مجموع در لیگ قهرمانان آسیا که از سال 2003 آغاز شده است 5 بار به مرحله حذفی صعود کرد و دو بار هم در سال‌های 2015 و 2016 در مرحله گروهی حذف شد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • f

    شانس به لنگی ها رو کرده از همه جا شانس میارند

  • 6986

    خوب چرا بازی انجام میشه همینجوری میگفتن نمیان سه صفر میشد و تمام

  • 6986

    الشکست اومده فقط ببازه خخخخخ

  • 6986

    خوب چرا بازی انجام میشه همینجوری میگفتن نمیان سه صفر میشد و تمام

  • 6986

    الشکست اومده فقط ببازه خخخخخ

  • سرخ دل

    شماها فقط سوزش دارین خدا شفاتان بدهد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج