۱۴۴۰۱۰۲
۳۱۶۱
۳۱۶۱
پ

زننده اولین گل فصل سرباز شد

مدافع چپ فصل گذشته پیکان برای گذراندن دوران سربازی راهی فجر سپاسی شد.

ورزش سه: مدافع چپ فصل گذشته پیکان برای گذراندن دوران سربازی راهی فجر سپاسی شد.

fjoqd3nt

باشگاه فجر شهید سپاسی شیراز پس از انتخاب پیروز قربانی به‌عنوان سرمربی جدیدش، فعالیت خوبی در نقل و انتقالات داشته و بازیکنان سرباز باکیفیت را شناسایی کرده و به دنبال جذب آنها رفته که امیر طاهر یکی از آنهاست.

امیر طاهر که دو سال قبل از مس کرمان به پیکان پیوست و شرایط خوبی در این تیم داشت، برای گذراندن دوران سربازی مجبور به ترک خودروسازان شد و به عضویت تیم فجر شهید سپاسی درآمد.

این مدافع چپ جوان سال گذشته نخستین گل فصل 03-1402 لیگ برتر را در ورزشگاه شهید وطنی قائم‌شهر مقابل نساجی مازندران به ثمر رساند و عملکرد موثری در ترکیب پیکان داشت.

طاهر 24 ساله امیدوار است شرایط خوبی که در مس کرمان و پیکان داشته را همراه با تیم فجر سپاسی نیز دنبال کند و برای دومین بار صعود به لیگ برتر را تجربه کند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج