۱۳۳۶۸۹۶
۲۶۳۹
۲۶۳۹
پ

قهرمان اروپا به اتلتیکومادرید باخت

اتلتیکو مادرید با دو گل زیبا و تماشایی ممفیس دیپای و یانیک کاراسکو موفق به شکست منچسترسیتی، قهرمان اروپا، شد.

ورزش سه: سیتی و اتلتیکو در ادامه تور آسیایی خود امروز در ورزشگاه جام جهانی سئول به مصاف هم رفتند. دیداری دوستانه بین قهرمان اروپا و تیم سوم فصل گذشته لالیگا. بازی به دلیل بارندگی شدید با ۴۵ دقیقه تاخیر برگزار شد و تا دقیقه ۲۷ شاهد صحنه خاصی روی دروازه‌ها نبودیم.

1903380

خولین آلوارز در دقیقه 27 اولین موقعیت جدی بازی را خلق کرد، ولی یان اوبلاک توانست ضربه او را مهار کند. 

دو دقیقه بعد اتلتیکو خودی نشان داد و با ضربه سر آلوارو موراتا دروازه سیتی را تهدید کرد، ولی توپ از روی دروازه به بیرون رفت. در دقیقه 35 یک کنترل بد از لمار در درون محوطه جریمه شانس خوبی را از اتلتیکو گرفت و توپ به ادرسون رسید. دقیقه 42 بازی نیز اوبلاک کار دشواری برای مهار شوت خولین نداشت تا نیمه نخست بدون گل مساوی شود.

1903379

چهار دقیقه از نیمه دوم گذشته بود که اتلتیکو اولین شانس گلزنی را ایجاد کرد. ضربه سر لینو را اورتگا، که در نیمه دوم درون دروازه سیتی قرار گرفته بود، مهار کرد.

در دقیقه ۵۳ شوت محکم کایل واکر به تیر دروازه اتلتیکو برخورد کرد تا بهترین موقعیت گلزنی سیتی از دست برود. 

سیتی و اتلتیکو هرکدام یک شانس خوب دیگر را از دست دادند تا اینکه ممفیس دیپای در دقیقه 66 برای اتلتیکو گلزنی کرد. او با یک شوت زیبا از بیرون محوطه جریمه دروازه سیتی را باز کرد.

1903381

در دقیقه ۷۴ اتلتیکو توسط کاراسکو و باز هم با یک شوت از راه دور به گل رسید تا حساب کار ۲-۰ شود.

۱۰ دقیقه بعد روبن دیاس روی یک ارسال کرنر و با یک ضربه سر موفق شد فاصله را به یک گل کاهش بدهد. 

در نهایت این بازی را اتلتیکو 2-1 از منچسترسیتی برد.

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج