۱۲۸۳۶۸۲
۴۲۳۲
۴۲۳۲
پ

راز پسربچه‌ای که طلسم مهدی قایدی را شکست!

مهدی قایدی یک بار دیگر ثابت کرد که مهره ای کلیدی در تیم ریکاردو ساپینتو است و این روزها استقلال روی کاکل او می‌چرخد.

ورزش سه: مهدی قایدی یک بار دیگر ثابت کرد که مهره ای کلیدی در تیم ریکاردو ساپینتو است و این روزها استقلال روی کاکل او می‌چرخد.

 برای یکی از مستعدترین بازیکنان ایرانی در دهه ۹۰، سپری کردن یک فصل ناموفق در امارات و بازگشت به لیگ برتر نمی‌توانست اتفاق مطلوبی باشد. اما مهدی قایدی برگشت تا لباس استقلال را در لیگ بیست‌ودوم بر تن کند و دست بر قضا در همان اولین بازی خود برای آبی‌ها، دروازه ملوان را باز کرد.

از گلی که قایدی در انزلی وارد دروازه ملوان کرد، تا شوت دیدنی‌ای که عدد مقابل نام استقلال در استادیوم شهید باهنر را به عدد سه تغییر داد، ۱۶۸ روز سپری شد. وینگر بوشهری آبی روزهای سختی را سپری کرد و هر چه می‌زد به در بسته می‌خورد، اما او توانست در چند بازی قبل، ستاره تیمش باشد.

1797674

از زمان حضور قایدی در سطح فوتبال حرفه‌ای، هرگز سابقه نداشته که او 17 دیدار را بدون گل زدن سپری کند. بیشترین میزان قحطی گل در رزومه باشوی کوچک، به 12 دیدار متوالی در فصل 1398 – 1399 برمی‌گردد که او با باز کردن دروازه تیمی از زادگاهش یعنی شاهین، به این ناکامی‌ها پایان داده بود.

البته عملکرد قایدی تنها به گل نزدن ختم نمی‌شد. او روی گل‌های تیمش نیز تأثیر چندانی نداشت تا اینکه این طلسم را از بازی جام حذفی برابر تراکتور شکست. او که به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمده بود، 2 پنالتی برای تیمش گرفت و در بازی با ملوان نیز روی 2 گل تیم ساپینتو نقش اصلی را ایفا کرد و قصد داشت تا این بار در کرمان، خودش برای استقلال گلزنی کند.

1797675

با شروع دیدار استقلال و مس، از همان دقایق ابتدایی مشخص بود که مدافعین میزبان روز سختی را برابر قایدی در پیش دارند. او در این مسابقه هر کاری که دلش خواست انجام داد. هر بار که اراده کرد از خط دفاعی رد شد، آنها را دریبل می‌زد، پاس گل می‌داد و گلزنی می‌کرد و همه این‌ها برای ثبت یک روز فوق‌العاده برای قایدی کافی بود.

باشوی کوچک که در همان مراسم ابتدای بازی کاپشنش را از تن بیرون درآورد و به یکی از کودکان داد تا از سرمای هوا در امان باشد، توجهات را به خود جلب کرد. او در دقیقه 19 با فرار از تکل بلند سیدمحمد ستاری، توپ را به دهانه دروازه فرستاد که پس از برخورد به میلاد خدایی، به گل تساوی آبی‌ها تبدیل شد.

1797673

قایدی در نیمه دوم نیز بسیار پرتلاش ظاهر شد. او بارها به قلب خط دفاعی مس زد و سه مرتبه نیز شانس خود را برای گلزنی امتحان کرد که در آخرین تلاش، توانست دروازه حریف را باز کند. روی پاس دیدنی و 50 متری رافائل سیلوا، قایدی توانست با یک سر توپ و کنار زدن مدافع روبرویی، توپ را با یک شوت زمینی به کنج دروازه شهدادنژاد بفرستد و استقلال را به گل سوم برساند.

گل زیبایی که به پنج ماه و 17 روز گل نزدن‌های قایدی پایان داد و وینگر بوشهری یک بار دیگر تأثیرات خود در ترکیب استقلال را ثابت کرد. بازیکنی که حالا و با رسیدن اختلاف امتیازات به عدد سه، می‌تواند برای ادامه فصل عصای دست ریکاردو ساپینتو باشد.

1797672
1797670

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج