سروش رفیعی هم به سرنوشت عارف غلامی دچار شد!
پس از محرومیت عارف غلامی از همراهی استقلال در دیدار مقابل فولاد، خروج سروش رفیعی از ترکیب اصلی پرسپولیس هم توجه به طرفداران فوتبال را به خودش جلب کرد.
خبرورزشی: پس از محرومیت عارف غلامی از همراهی استقلال در دیدار مقابل فولاد، خروج سروش رفیعی از ترکیب اصلی پرسپولیس هم توجه به طرفداران فوتبال را به خودش جلب کرد.
سروش رفیعی هافبک ۳۲ ساله تیم پرسپولیس که در هر هفت مسابقه قبلی این تیم از ابتدا در ترکیب سرخپوشان پرسپولیس در میدان مسابقه حضور داشت با توجه به صحبتهایی که پس از دیدار قبلی پرسپولیس مقابل تراکتور انجام داده بود از سوی کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس تذکر جدی گرفت.
این بازیکن که در طول روزهای گذشته هیچ مشکلی برای همراهی پرسپولیس نداشت در ترکیب اصلی تیم پرسپولیس جای نگرفت تا طرفداران پرسپولیس در ارتباط با دوری این بازیکن از ترکیب اصلی این تیم، او را با عارف غلامی مقایسه کنند.
عارف غلامی مدافع تیم استقلال هم در روزهای گذشته با اقداماتی که از سوی باشگاه استقلال مورد تایید نبود از شرکت در تمرینات روز پنجشنبه این تیم و حضور در دیدار با فولاد محروم شد.
نظر کاربران
عجب مملکتی
چرا نباید بازی کنه
نمیشه پول بیت المال رو بخوری بعد جفتک بندازی خخخخ
حرف مفت نزنیدالکی سروش کسی نمیتونه محروم کنه
واقعا مسخره ست
دمشون گرم بازیکنان ما باید اینفدر فرهنگ داشته باشند بجای کار سیاسی یاد بگیرن درست وظیفه خودشونو انجام بدن دریغ از یه جام بین المللی فقط قراردادهای میلیاردی میگرن و بازیهاشون در حد تیم محلاته