۱۲۳۸۱۸۶
۹۲۳
۹۲۳
پ

تو دهنی محکم یحیی به یک شایعه

یحیی گل‌محمدی و پرسپولیس بالاخره توانستند طلسم پیروز نشدن مقابل آلومینیوم اراک را از بین ببرند.

فوتبالی: یحیی گل‌محمدی و پرسپولیس بالاخره توانستند طلسم پیروز نشدن مقابل آلومینیوم اراک را از بین ببرند.

پرسپولیس در شرایطی با گل میلاد سرلک میزبانش را شکست داده بود که در دو فصل گذشته، دست خالی از اراک به تهران برگشته و به میزبانشان باخته بودند منتهی یحیی گل‌محمدی که خاطره خوبی از آخرین تقابلش با مهدی رحمتی و آلومینیوم نداشت، اولین بردش را در بهترین شرایط ممکن کسب کرد.

پرسپولیس در دو بازی گذشته به خاطر عدم کسب نتیجه از یکطرف و مدل بازی‌اش از طرف دیگر، شدیدا از طرف برخی پیشکسوتان و هوادارانش مورد نقد قرار گرفته و کار به جایی رسیده بود که شایعات عجیبی درباره سرنوشت یحیی گل‌محمدی در صورت عدم کسب نتیجه در اراک به گوش می‌رسید منتهی یحیی با یک تیر چند نشان زد.

اول اینکه توانست طلسم نبردن آلومینیوم در اراک را بشکند. دوم اینکه انتقام شکست خانگی فصل گذشته مقابل آلومینیوم در جام حذفی را از مهدی رحمتی گرفت و مهمتر از این موارد، اینکه حالا و با کسب این برد، شایعاتی که درباره او منتشر شده بودند، خود به خود منتفی می‌شود.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج