۱۲۲۹۹۶۴
۴۳۷
۴۳۷
پ

سپاهان به دنبال قاتل پرسپولیس و استقلال

مهاجم سرشناس تیم ملی سوریه مد نظر مسئولان باشگاه سپاهان است.

ایلنا: پس از سقوط الاهلی به رقابت های دسته اول لیگ عربستان، ستاره های این تیم از جمله عمر السومة مهاجم مطرح و سوری در پی جدایی از این باشگاه قدیمی هستند.

از چندی پیش شایعات متعددی درباره علاقه تیم های اماراتی از جمله شباب الاهلی و الجزیره به این بازیکن مطرح شد و اکنون نیز یک رسانه عربستانی در خبر عجیبی نام سپاهان را نیز به لیست تیم های خواهان این بازیکن اضافه کرده است.

وب سایت سعودی اسپورت با تیتر "پس از شکست مذاکرات با ستاره الهلال (گومیس)، یک باشگاه ایرانی عمر السومة را می خواهد" نوشت: رسانه‌ها بامداد امروز دوشنبه پس از انتشار اخباری مبنی بر جدایی عمر السومة مهاجم سوری از الاهلی، خبر دادند که یک باشگاه ایرانی خواهان جذب او بوده است.

در حال حاضر و در باشگاه الاهلی، هیچ خبری مهمتر از آینده ستاره بزرگ سوری یعنی عمر السومة اسطوره این تیم، پس از سقوط به لیگ دسته اول وجود ندارد. بازیکن ۳۳ ساله ای که در سال ۲۰۱۴ از القادسیه کویت به الاهلی عربستان پیوست.

از زمان سقوط، اخبار ضد و نقیضی در مورد آینده السومة با الاهلی به گوش می رسد. در این، میان اختلاف نظر بین اسطوره سوری و رئیس باشگاه یعنی مجید النفیعی نیز به اوج رسیده چرا که این بازیکن رقمی نزدیک به ۱۲ میلیون ریال سعودی (بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان) از باشگاه طلب دارد.

ot5mezzr (1)

سعودی اسپورت در ادامه از تمایل باشگاه سپاهان به جذب عمر السومة خبر داد و نوشت: این باشگاه ایرانی تمایل دارد تا پس از شکست در مذاکرات با بافتیمبی گومیس مهاجم سابق الهلال، این بار عمر السومة مهاجم الاهلی را به خدمت بگیرد. این مهاجم سوری در 242 بازی رسمی 193 گل به ثمر رساند و 22 پاس گل داد. جایی که او بهترین گلزن تاریخ این تیم شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج