۱۲۲۵۵۶۰
۱۲۴۴
۱۲۴۴
پ

بازگشت بازیکن جنجالی به لیگ برتر

اریک بانیاما بازیکن خارجی گل گهر سیرجان برای حضور در تمرینات این تیم راهی ایران شد.

خبرورزشی: حضور اریک بانیاما بازیکن خارجی گل گهر در این تیم حسابی جنجال آفرین شد و تبعات زیادی داشت. این بازیکن در حالی برای گل گهر و تیم امیر قلعه نویی به میدان رفت که جواز حضور در فوتبال ایران را نداشت و به همین دلیل بازی هایی که این بازیکن برای سیرجانی ها به میدان رفته بود ۳-۰ به سود حریف اعلام شد.

این بازیکن پس از این اتفاق به صورت قرضی راهی استقلال تاجیکستان شد و حتی توانست در لیگ قهرمانان آسیا هم بازی کند و حضورش در ACL باعث شد تا مجوز حضور در لیگ برتر ایران را کسب کند و حالا پس از مدتها دوباره به ایران برگشته و در تمرینات گل گهر حضور پیدا کرده است.

219932

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج