به چه حقی تماشاچیان را از فوتبال محروم میکنید؟
امروز و از هفته بیستوهفتم رقابتهای لیگ برتر و در حساسترین روزهای فصل استقلال صدرنشین در اهواز به مصاف فولاد تیم چهارم جدول میرود و دو تیم دوم و سوم لیگ یعنی پرسپولیس و سپاهان در سیرجان با هم روبهرو میشوند.
روزنامه اعتماد: اینکه گفته میشود شورای تامین استان خوزستان و استان کرمان با برگزاری دیدارهای فوتبال با حضور تماشاچیان مخالفت کرده است و هیچ توضیحی در ادامهاش منتشر نمیشود تنها تقویتکننده این ذهنیت است که هیچ قانونی در کشور وجود ندارد و هر منطقهای بنا به صلاحدید خودش در مورد امور جاری تصمیم میگیرد. تا دیروز این مربوط به استان خراسان و بحث کنسرت بود و در چند وقت اخیر سرایت کرده به مازندران، خوزستان، کرمان و... همه مسائل از جمله فوتبال.
امروز و از هفته بیستوهفتم رقابتهای لیگ برتر و در حساسترین روزهای فصل استقلال صدرنشین در اهواز به مصاف فولاد تیم چهارم جدول میرود و دو تیم دوم و سوم لیگ یعنی پرسپولیس و سپاهان در سیرجان با هم روبهرو میشوند. در حالی که این بازیها میتوانست یک روز خوش برای هواداران بسازد و آنها در فولادآرنا و امام علی سیرجان به تماشای بازی تیمهای محبوبشان بنشینند، شورای تامین دو استان خوزستان و کرمان اعلام کرده هواداران حق رفتن به استادیوم را ندارند! هفته قبل هم دربی خوزستان بدون تماشاچی برگزار شده بود.
واقعا چرا یک نفر نمیآید توضیح بدهد که داستان چیست؟ مگر میشود در یکسری استانها و بازیها هواداران حق رفتن به استادیوم را داشته باشند و در برخی استانها نه؟ فقط خواهش میکنیم نگویید کروناست که خود آنتونی فائوچی هم خندهاش میگیرد! یک روز به خاطر شیوع کرونا مسابقات باشگاهی فوتبال ایران بدون تماشاچی شد و معلوم نیست چرا بعد از گذراندن دوران سخت بیماری عدهای مقابل بازگشت فوتبال به روال عادی سنگاندازی میکنند. اصلا این رویه غلط از کجا باب شده که شورای تامین باید بتواند جلوی برگزاری بازی با تماشاچی را بگیرد؟ مگر وظیفه شورای تامین، تامین امنیت بازی فوتبال با حضور تماشاچیان نبود؟
یعنی پیشفرض این است که تماشاچیان در بازی حضور دارند و شورای تامین باید مشخص کند که چطور این تماشاچیان در کمال صحت و سلامت وارد استادیوم شوند و سپس به خانه برگردند. پس چطور کار به اینجا رسیده که شورای تامین از اساس میتواند با ورود هواداران به استادیوم مخالفت کند؟ به نظر میرسد پاک کردن صورت مساله خیلی کار راحتتری است! اگر از همین امروز وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ جلوی این رویه غلط را نگیرند معلوم نیست فردا چه بر سر فوتبال باشگاهی ایران خواهد آمد.
اگر این رویه ثابت بماند که هر نهادی بنا بر صلاحدید خود تصمیم بگیرد کدام بازیهای فوتبال با حضور تماشاچیان باشد و کدام بازیها نه، دیگر چیزی به اسم لیگ باقی نمیماند. چندی پیش صادق درودگر، عضو هیات رییسه سازمان لیگ گفت: در گذشته سازمان لیگ متولی برگزاری بازیهای فوتبال بود و بقیه نهادها باید خودشان را با فدراسیون و سازمان لیگ هماهنگ میکردند، اما امروز چند ده نهاد مختلف برای برگزاری یک رقابت فوتبال اعمال نظر میکنند و این فوتبال است که باید خودش را با این نهادها هماهنگ کند!
ارسال نظر