معرفی ورزشگاههای میزبان دیدارهای ایران در ۲۰۲۲
استادیوم هایی که قرار است در رقابت های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر میزبان تیم ملی ایران باشند، مشخص شدند.
ورزش سه: استادیوم هایی که قرار است در رقابت های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر میزبان تیم ملی ایران باشند، مشخص شدند.
تیم ملی ایران نخستین دیدار خود در رقابت های جام جهانی را باید در استادیوم تازه تأسیس الثمامه برگزار خواهد کرد. استادیوم ۴۰ هزار نفری که چند ماه پیش با برگزاری دیدار میان الریان و و السد در چهل و نهمین دیدار فینال جام امیر (جام حذفی) قطر بطور رسمی افتتاح شد.
ورزشگاه جام جهانی الثمامه یکی از ۸ ورزشگاهی است که برای مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ طراحی و ساخته شد و در نزدیکی فرودگاه بین المللی حمد قرار دارد. سازه ورزشگاه با الهام از کلاه سنتی عربی (عرقچین) طراحی شده است.
ساخت ورزشگاه الثمامه به همراه دیگر ورزشگاه هایی که در انتظار جام جهانی فوتبال 2022 ساخته شده است، توسط چندین سازمان حقوق بشری محکوم شد. عفو بین الملل ادعا می کند که حدود 15000 کارگر مهاجر هنگام کار در شرایط نامناسب در محل های ساخت ورزشگاه قطر جان خود را از دست داده اند.
تیم ملی ایران در روز دوشنبه 30 آبان و از ساعت 19 و 30 دقیقه در این ورزشگاه به مصاف تیم ملی انگلیس خواهد رفت تا ملی پوشان کار خود را در این پیکارها، با یکی از مدعیان کسب عنوان قهرمانی آغاز کنند.
ورزشگاه احمد بن علی که استادیوم خانگی تیم فوتبال الریان قطر است، میزبان دومین دیدار تیم ملی ایران در رقابت های جام جهانی است. این ورزشگاه 44 هزار نفری در سال 2015 و پس از تخریب ورزشگاه سابق ساخته شد. همه صندلی های این ورزشگاه در سایه قرار گرفته اند. افتتاح ورزشگاه در 18 دسامبر 2020، که روز ملی قطر بود، انجام شد.
این ورزشگاه که در رقابت های جام عرب در سال 2021 میزبان 4 دیدار بود، در تاریخ جمعه 4 آذر میزبان دیدار تیم ملی ایران و برنده پلی آف اروپا خواهد بود. دیداری که ابتدا اوکراین و اسکاتلند به مصاف هم می روند و برنده آن مسابقه باید با ولز روبرو شود تا حریف ایران در جام جهانی مشخص شود.
و بالاخره اینکه استادیوم بین المللی خلیفه، میزبان آخرین دیدار ایران در مرحله گروهی خواهد بود. این ورزشگاه از نام خلیفه بن حمد آل ثانی، امیر سابق قطر گرفته شده است. فینال جام ملت های آسیا 2011 در این ورزشگاه برگزار شد. این استادیوم در سال 2017، رتبه چهار ستاره را از سیستم ارزیابی پایداری جهانی (GSAS) دریافت کرد، که برای اولین بار در جهان بود که ورزشگاهی این رتبه را دریافت کرد.
این استادیوم در سال 1976 افتتاح شد. در سال 1992، این ورزشگاه میزبان تمام 15 بازی یازدهمین جام خلیج فارس بود که قطر برای اولین بار برنده آن شد. در سال 2005، قبل از بازی های آسیایی 2006، بازسازی و گسترش یافت تا ظرفیت آن از 20000 صندلی به 40000 صندلی افزایش یابد.
این ورزشگاه در تاریخ سه شنبه 8 آذر و از ساعت 22 و 30 دقیقه میزبان دیدار تیم های ملی ایران و آمریکا خواهد بود. مسابقه ای که آخرین دیدار تیم ملی ایران در مرحله گروهی این پیکارها خواهد بود.
نظر کاربران
فرض کنین جام جهانی رو تو ایران برگزار میکردن و اونوقت خانمارو اخرین لحظه راه نمیدادن
یا کلا کم می اوردن با گاز فلفل پذیرایی میکردن از مردم جهان
ورزشگاه رو داری
توی استادیوم اسپری فلفل هم دارند یا فقط ساندویچ کالباس
آمریکا عالیه
ایران تیم دست گرمی غربی ها میشه
پول رو درست خرج میکنن اونا
ایران هم یه استادیوم آزادی مال پنجاه سال پیش تازه
قطر پول نفت رو برای مردم خودشون خرج کرده
چه استادیومی ساخته قطر تاسف برای ایران
ده میلیون دلاری که فیفا میده کجا میره بعدش
روسیه کودک کش نیست خوبه
اصولگراها کف کردن دیدن استادیوم ها رو
وسعت و جمعیت قطر رو با کارایی شون مقابل وسعت ایران
سال 52که شاه استادیوم آزادی افتتاح کرد در قطر توپ فوتبال گیر نمی آمد. حالا ببین چه کرده. وما چه شدیم.
ایران پر ادعا چرا میزبان نمیشه خخخخخخ
کشوری که دست دزد رو میبره همینه
ان شالله کشور ما هم روزی این شکلی بشه
هشتم آذرروزحذف استرالیا ارجام جهانی ۹۸قشنگ بود
قطر چی بود و چی شده......ایران چی شده...... واقعاً که....
لعنت بهت قطر لعنت
درود به شرفتون با این مملکت داریتون.فقط همین
پانزده هزار نفر برای ساخت یه ورزشگاه مردند این چرت و پرت ها رو از کجا در میارن جدا
دمشون گرم با این کشور داریشون
۶۰۰ نفر مردن.تو از کجا میاری؟