چه افرادی در نماز عید فطر شرکت نکنند؟
فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران باتاکید بر رعایت پروتکل ها و فاصله گذاری اجتماعی در برگزاری نماز عید فطر گفت: گروه های پرخطر و افراد بالای ۶۵ سال در نماز عید فطر شرکت نکنند.
خبرگزاری مهر: علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران عصر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امسال مانند سالهای قبل برگزاری نماز عید فطر به صورت متمرکز در مصلی تهران برگزار نخواهد شد و مقرر شده که نماز در فضاهای غیر مسقف و باز و با رعایت پروتکلهای بهداشتی و فردی و همچنین فاصله گذاری اجتماعی مناسب انجام شود.
زالی با تاکید بر اینکه شرکت کنندگان در نماز عید فطر باید وسایل شخصی مانند مهر و سایر وسایل فردی را همراه خود داشته باشند گفت: رعایت پروتکلها و فاصله گذاری مناسب مورد تاکید است.
فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران بیان داشت: نکته قابل تاکید در خصوص افرادی است که باید از قرار گرفتن در اجتماع و رفتن به نماز عید فطر خودداری کنند به خصوص افرادی که بالای ۶۵ سال هستند مورد نظر میباشند.
وی گفت: افرادی که دارای بیماریهای زمینهای قلبی، عروقی و تنفسی هستند و دیابت و فشار خون دارند و چندین دارو مصرف میکنند نباید در این محافل حاضر شوند و همچنین افرادی که دارای علائمی مثل تب و سرفه و سرماخوردگی و درد عضلات میباشند و افرادی که در ۲ هفته اخیر با افراد مشکوک به کرونا در ارتباط بودهاند نیز باید مراقبت لازم را انجام داده و از حضور در نماز عید فطر خودداری کنند.
زالی بیان داشت: افرادی که سابقه شیمی درمانی و بیماریهای تضعیف کننده سیستم ایمنی دارند و بانوان باردار و گروههای پرخطر ۱۵ گانه که قبلاً اعلام شدهاند نیز لازم است که در اجتماعها حاضر نشوند تا هم خودشان و هم بقیه به خطر نیافتند.
نظر کاربران
اول اداره جات را تفهمیم کنید درمورد فاصله اجتماعی بعد حرف از برگزاری نماز با فاصله گذاری اجتماعی بزنید
امروز برای کاری به شواری حل اختلاف شدم متاسفانه هیچ چیز استاندارد نبود حتی تذکر هم میدادیم اهمیت نمیدادند
لطفاً آنهایی که اختلاس بالای ۲۰ میلیارد کردن در نماز عید فطر شرکت نکنند
زیرا به اطرافیان سهل بودن اختلاس کردن های سنگین را آموزش میدهند.