مهمترین مشکلات روانشناختیِ روزهای کرونایی
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به ارائه بیش از ۳۸ هزار مشاوره تلفنی، اینترنتی و... از سوی مراکز مشاوره همزمان با شیوع کرونا، مهمترین مشکلات روانشناختی مطرح شده در این دوران را تشریح کرد.
خبرگزاری ایسنا: مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به ارائه بیش از ۳۸ هزار مشاوره تلفنی، اینترنتی و... از سوی مراکز مشاوره همزمان با شیوع کرونا، مهمترین مشکلات روانشناختی مطرح شده در این دوران را تشریح کرد.
اعظم کریمی به تشریح اقدامات مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده زیر نظر وزارت ورزش و جوانان همزمان با شیوع کرونا در کشور پرداخت و گفت: از هنگام شیوع ویروس کرونا، مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده فعالانه در صف اول خدمات رسانی برای رفع نگرانی ها و مشکلات ناشی از ویروس کرونا قرار دارند.
وی مهمترین علل مراجعه به این مراکز را نگرانی، اضطراب، وسواس و عدم تحمل ابهام، مشکلات والدین با فرزندان و همچنین تنشهای خانوادگی در این دوران دانست و افزود: از اسفندماه سال گذشته تا پایان اردیبهشت ماه بیش از ۳۸ هزار مورد مشاوره به صورت تلفنی، اینترنتی و حضوری و از طریق سامانه ۴۰۳۰ انجام شده است.
کریمی با اشاره به انجام ۱۸۷۰ مورد گفتگوهای زنده از طریق اسکایپ و اینستاگرام در این ایام نیز گفت: بیش از ۳۹۰۰ مورد تولید محتوا در قالب خدمات رسانهای شامل تهیه کلیپ، موشن گرافی، تهیه فیلم کوتاه و ... توسط این مراکز انجام شده است.
ارسال نظر