اولین جلسه محاکمه مدیرعامل هفتتپه برگزار شد
امید اسدبیگی متهم ردیف اول این پرونده است که در کیفرخواست او عنوان اتهامی سردستگی سازمان یافته اخلال در نظام ارزی و پولی کشور از طریق قاچاق عمده ارز و معاملات غیرمجاز ارزهای دولتی به چشم میخورد.
خبرگزاری تسنیم: امید اسدبیگی متهم ردیف اول این پرونده است که در کیفرخواست او عنوان اتهامی سردستگی سازمان یافته اخلال در نظام ارزی و پولی کشور از طریق قاچاق عمده ارز و معاملات غیرمجاز ارزهای دولتی به چشم میخورد.
رسیدگی به پرونده ۱۸ جلدی تخلفات ارزهای دولتی که از روز گذشته در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام آغاز شده است ، صبح امروز نیز دنبال شد.
بر اساس اعلام نماینده دادستان در اولین جلسه دادگاه امید اسدبیگی متهم ردیف اول این پرونده است که در کیفرخواست او عنوان اتهامی سردستگی سازمان یافته اخلال در نظام ارزی و پولی کشور از طریق قاچاق عمده ارز و معاملات غیرمجاز ارزهای دولتی به چشم میخورد.
مهرداد رستمی چگینی، مجتبی کحال زاده، جواد بصیرانی، علی اکبر میرزایی حسین زاده متهمان ردیف دوم تا پنجم این پرونده هستند که به همراه 16 متهم دیگر در دادگاه از اتهامات انتسابی دفاع خواهند کرد که محسن صالحی و رسول سجاد دو نفر از مدیران کل ستادی بانک مرکزی نیز در زمره این متهمان قرار دارند.
نماینده دادستان در این جلسه دادگاه گفت: دادستانی در تحقیقاتش به این نتیجه رسیده است که بر اساس اسناد گمرک تاکنون هیچ کالایی وارد نشده و متهمان تمامی ارزهای دریافتی از طریق بانکهای مختلف را در بازار آزاد فروختهاند و در زمان رفع تعهد شش ماهه و یکساله با جعل اسناد، رشوه و کلاهبرداری قصد رفع تعهد ارزی را داشتهاند.
بر اساس اعلام نماینده دادستان در اولین جلسه دادگاه در یک نمونه از تخلفات این پرونده کلان ارزی، متهمان اسدبیگی و رستمی با همکاری کحال زاده و شرکت معتمد پارسه، حدود 600 میلیون دلار ارز برای راه اندازی خط تولید 18 هزار تنی شکر اخذ میکنند اما قراردادی 14 میلیون دلاری را برای خرید یک خط تولید دست دوم منعقد کردهاند که حتی خط تولید 14 میلیون دلاری هم هرگز وارد کشور نشده است.
بر اساس کیفرخواست خوانده شده در جلسه دادگاه امید اسدبیگی به منظور ایجاد تسهیلاتی در دریافت ارزهای دولتی، مبالغی بالغ بر مبلغ 2 میلیون و 500 هزار درهم امارات و 50 هزار دلار را به متهم رضا انصاری که در آن زمان در بانک مرکزی صاحب پست بوده رشوه داده است.
در ادامه این جلسه دادگاه متهم اسدبیگی در جایگاه اتهام قرار گرفت و گفت: اتهامهای وارده در کیفرخواست را قبول ندارم و تمام آن را رد میکنم.
وی افزود: اگر جرمی کردهام مرا اعدام کنید؛ اما من در این مدت دو سال در حالی که میتوانستم از کشور خارج شوم در اینجا ماندهام، چون به این کشور تعلق دارم.
در ادامه جلسه نیز وکیل متهم اسد بیگی در جایگاه حاضر شد و گفت: کیفرخواست واجد ایراداتی است در کیفرخواست نظر کارشناس امور مالی اخذ نشده و پرونده شخصیت موکلم ناقص است.
دومین جلسه رسیدگی به متهمان دادگاه ارزی نیز صبح امروز به ریاست قاضی مسعودی مقام تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه نماینده دادستان با اشاره به ورود ضابط به موضوع و تحقیقات به عمل آمده مغز متفکر گروه در اخذ ارزهای دولتی را متهم ردیف دوم معرفی کرد.
نماینده دادستان به دفاع از کیفرخواست صادر شده از سوی دادسرا پرداخت و در خلال برگزاری جلسه متهم ردیف اول، وکیل او و متهم کحالی زاده به دفاع از خود پرداختند.
متهم اسد بیگی در بخشی از دفاعیات خود گفت: بنده هیچ گونه تسهیلات ریالی و ارزی نگرفتهام و این باید در کیفرخواست اصلاح شود چرا که آنچه انجام شده بحث تعهدات است نه تسهیلات ارزی.
وکیل متهم اسدبیگی پیشنهاد برگزاری جلسه مشترکی با دادستانی تهران به رفع تناقضات را مطرح کرد و گفت: درباره کارخانه MDF که بحث هایی در مورد آن مطرح شده است، تصاویر آن را تقدیم دادگاه می کنم.
در ادامه متهم کحالی زاده در دفاع از اتهامات انتسابی گفت: روندی که ما در مورد ارز انجام می دادیم از سال ٨٩ صورت می گرفت و چیز عجیبی نبود تا اینکه موضوع ارز ٤٢ تومانی مطرح شد و در واقع ارزی که باید در دو سال مدیریت می شد طی دو ماه آن را به تولید کننده ارایه دادند.
قاضی مسعودی مقام با اعلام ختم جلسه دادگاه گفت: جلسه بعدی دادگاه مورخ 3 خرداد راس ساعت 9 صبح برگزار می شود.
نظر کاربران
هر دم از این باغ بری میرسد
سریال غارتگران بیت المال طبق معمول شروع شد و بعد هیچ خبری ازشون نمیشه
روند پروسه طولانی رسیدگی به پرونده این اخلال گران مفسد.صدوراحکام ضعیف.برخوردضعیف متناسب باجرم .مدارا کردن بامحتکرین واختلاس گران وزمین وجنگل خواران مافیای قدرتمنددراین برهه اززمان مخصوصادراین دهه اخیر . باعث رشد فزاینده این مشکلات اقتصادی واخلاقی شده .مثل مارخورده افعی شده یکدفعه اتفاق نیفتاده به مرور زمان بوجود امده واژده های هفت سر شده اند
حالا معلوم میشه که حق با کارگران هفت تپه بوده که برای احقاق حقشون اینهمه کتک خوردن و زندان رفتن
راستی اقای قاضی داستان اقای پور حسینی ربس خصوصی سازی به کجا رسبدشما بهتر میدانید که همه ی بلا های شرکت های خصوصی زیر سر همان حسینی است خودَش می خرید وخودش می فروخت
بیچاره گارگران چقدر داد وفریاد زدن کسی اعتنا نکرد تاز حالا رئییی اقدام کرد چه افرادی بازداشت ورندانی شدن
مگه این همون نبود که کارگرها بخاطرش زندانی شدن و دولت همه جوره هواش رو داشت، پس چی شد؟ مگه همون اولش کارگرای بدبخت نگفتن این بابا مشکل داره و هیچکی به حرفشون گوش نکرد و همشون رو به اتهامهای الکی گرفتن زندانی کردن.
وای که چقدر ...
اول باید پوری حسینی وحامی او محاکمه شوند که صنایع بزرگ ایران مثل هفت تپه وکشت وصنعت مغان را به مفت واگذار کردند
پاسخ ها
واقعآ باید مسبب پیدا شود
محاکمه لازم نیست فقط اعدام سریع